Unde gasim cel mai bun comparator de preturi

MyIeftin.ro ofera o varietate de servicii pentru a va asista in cumparaturile de produse, bazate pe comparatii. MyIeftin.ro ofera informatii privind produse si comercianti si ofera linkuri catre comerciantii care vand produsele listate.

Produsele listate pe site-ul http://www.MyIeftin.ro sunt vandute de catre alti comecianti (asa numitele terte persoane), si nu de Myieftin.ro. Site-ul MyIeftin.ro nu garanteaza ca descrierile, preturile si comentariile sau alte tipuri de continut aparute pe site, indiferent de sursa, sunt corecte, de incredere, complete, fara erori sau actualizate deoarece nu sunt pornite de la ei. In plus continutul MyIeftin.ro este oferit pentru scopuri informationale si numai pentru aceste scopuri si nu constituie publicitate facuta unui produs, comerciant, vanzator sau serviciu.

Comerciantii inscrisi sau alte terte persoane pot plati pentru a beneficia de o pozitionare preferentiala a produselor si serviciilor comercializate in cadrul rezultatelor cautarilor noastre, dar acest statut nu va influenta in nici un caz review-urile, comentariile si aprecierile postate de utilizatori in legatura cu magazinele sau comerciantii listati pe site. Continutul MyIeftin.ro poate fi utilizat numai in scopuri de informare, iar orice utilizare in scopuri comerciale se va face numai cu acordul scris al MyIeftin.ro si al reprezentantilor legali ai MyIeftin.ro, asa cum este stipulat in lege si in orice alt site cu siguranta.

Cu alte cuvinte pentru cei care doresc sa se informeze cu privire la preturile mici, pentru cei care doresc sa cunoasca cat mai bine ofertele de pe piata in tot ceea ce inseamna produse electrocasnice, electronice, de bucatarie, carti, parfumuri haine si multe altele. Site-ul MyIeftin.ro va permite in viitor si incarcarea, de catre utilizatori, de contributii proprii constand in texte (comentarii, anunturi, review-uri) si imagini - desene, fotografii dar si gazduirea, sharing-ul si/sau publicarea online a materialelor postate de catre utilizatori.

No comments:

Post a Comment