Masina de spalat - incarcare frontala sau verticala?

Principala diferenta intre tipurile de electrocasnice pentru spalat rufe in acest moment este tipul de incarcare: frontala sau verticala. La primul model, usa masinii este in partea din fata, iar la cea de-a doua usa este in partea superioara, ceea ce face ca aceste doua tipuri de masini sa aiba in mod egal avantaje si dezavantaje. Ramane doar ca fiecare cumparator sa aleaga din oferta www.rombiz.ro/masini-de-spalat-rufe modelul cel mai potrivit in functie de propriile necesitati dar si in functie de aspectele legate de spatiu si amplasare.

Ambele modele, atat cea cu incarcare frontala cat si cea cu incarcare verticala au cuve, diferenta fiind ca la cea frontala cuva este dispusa orizontal, iar la cealalta este dispusa vertical, aceasta din urma avand si un sistem in plus de inchidere a cuvei inainte de inchiderea usii masinii de spalat, pe cand modelele cu incarcare frontala nu au o usa separata fata de usa masinii. Un avantaj au aici modelele frontale, pentru ca sunt mai usor si mai rapid de folosit. In plus, in cazul masinilor cu incarcare orizontala se poate vedea in interior in timpul spalarii, spre deosebitre de modelele cu incarcare verticala. Desi electrocasnicele pentru spalat cu incarcare verticala se integreaza pe segmentul masinilor slim, ocupand dimensiuni mai mici si putand fi amplasate practic si in locuri mai putin spatioase, avand nevoie de spatiu doar in partea superioara, volumul lor este mai mic, in general, decat cel al unei masini cu incarcare frontala.

Cu toate acestea trebuie sa spunem ca au aparut in ultimii ani si modele de masini de spalat cu incarcare verticala cu dimensiunile standard ale modelelor cu incarcare frontala (latime – 60 cm), insa pretul lor este mai mare. In ceea ce priveste capacitatea, modelele cu incarcare frontala sunt favoritele cumparatorilor, pentru ca modelele mai noi pot spala si pana la 12 kg de rufe, in timp ce la modelele cu incarcare verticala capacitatea este limitata undeva la maxim 7 kg.

No comments:

Post a Comment