Cum sa alegi cea mai buna oferta botez la restaurante Berceni?

Copilul tau merita tot ce-i mai bun, asa ca si petrecerea sa de botez trebuie sa fie facuta ca la carte. Alegerea restaurantului este cea mai importanta atunci cand incepeti pregatirile pentru botez si asta pentru ca, dupa crestinarea micutului, toata lumea va merge la localul ales si va petrece pana in zori. Cand se aleg restaurante Berceni pentru botez trebuie sa se tina cont in primul rand de cat de mare este sala unde va avea loc petrecerea-daca e prea mare va lasa impresia ca este prea putina lume in ea, daca e prea mica, va lasa impresia ca e inghesuiala prea mare.

Din oferta botez mai fac parte, pe langa locatia in sine si preparatele, meniul, care si ele trebuie alese cu cea mai mare atentie. Este bine sa se stie dinainte numarul exact al invitatilor si sa se afle ce prefera fiecare, daca sunt vegetarieni, oameni cu probleme medicale care nu au voie sa manance anumite tipuri de delicitase culinare sau sa bea anumite bauturi. Daca nu stiti ce fel de meniu sa alegeti, puteti cere sfatul bucatarului-sef sau puteti sa acceptati un meniu prestabilit. Este de preferat ca meniurile sa fie personalizate pentru fiecare invitat, in asa fel incat toata lumea sa se simta in centrul atentiei si sa traiasca din plin momentele fericite din timpul petrecerii de botez. Cum la petrecerea de botez participa si micuti, meniurile pentru ei trebuie sa fie diferite de cele ale adultilor, mancarea trebuie sa fie usoara si pe placul lor, sa fie cat mai colorata si prezentata cat mai atragator. Multe oferte restaurante berceni includ in oferta botez si bauturi non-alcoolice, sucuri naturale, insa ele trebuie sa fie asortate si cu mancarea servita. Atentie si la sampania comandata. La inceputul mesei ar fi bine sa fie una seaca, iar la final, cand vine tortul pentru micut sa fie dulce, pentru a merge cu o bucata de tort.

La final, ar trebui sa va ganditi si la animatori, DJ sau formatie care sa intretina atmosfera, la echipa de profesionisti fotograf-cameraman, la o tematica in concordanta cu sexul copilului botezat, cu ideea de copilarie. Se poate aranja si un candy-bar, de unde micutii sa se infrupte cu cele mai delicioase dulciuri pentru ca totul sa fie perfect la petrecerea de botez.

No comments:

Post a Comment