Formatie nunta pentru zile de neuitat


Daca in curand o sa luati parte la un eveniment cu adevarat memorabil si doriti sa aveti o amintire remarcabila atunci apelati la profesionisti si alegeti aceasta formatie nunta Bucuresti. 

Bucurati-va de prestatia extraordinara a solistilor si ascultati cu drag orchestra ce da farmec petrecerii. Si pentru ca sa stiti cat mai multe despre cei care fac parte din acesta formatie nunta Bucuresti, haideti sa-i cunoasteti mai bine pe interpreti. 

Mirela, este solista de muzica usoara, fosta participanta la concursul X Factor. Ea este o gazda primitoare si o fire energica, care transmite prin vocea ei sentimente de liniste si bucurie. Avand un repertoriu larg ce reuneste atat muzica internationala cat si nationala, reuseste sa se faca indragita inca de la primul contact cu publicul. 


Gina este solista de muzica populara si folclor. Daca acest gen este preferatul dumneavoastra, atunci merita sa o cunoasteti indeaproape. Ea canta muzica populara specifica zonelor tarii. Un interpret de muzica populara imbracat in costum national intregeste o imagine de exceptie. Aparitia ei este o splendoare demna de apreciat.

Aceasta trupa este foarte solicitata la evenimente particulare de exceptie din tara dar sustine si numeroase concerte in strainatate. De asemenea, sarbatorile au o conotatie aparte in compania lor. Lucian Band este o formatie nunta Bucuresti exceptionala care va transforma orice eveniment intr-o amintire de suflet. 

Ei transforma un eveniment deosebit intr-o ambianta de vis, un spectacol distins de neuitat. Pentru un plus de diversitate luati parte la un show original oferit doar de Lucian Band. Apelati la cei mai experimentati pentru o amintire memorabila demna de pastrat in inima celor care ii indragesc.

No comments:

Post a Comment