Ne-am obisnuit sa luam medicamente de cate ori avem probleme cu organismul, sa le asociem cu fel de fel de terapii complicate. Daca vorbim despre cancer, atunci tratamentele care ne vin in minte sunt bazate exclusiv pe medicamente puternice, cu efecte negative asupra intregului organism si nicidecum pe ceaiul verde sau alte tipuri de ceaiuri recomandate de medicina homeopata.
Dintre formele de cancer cunoscute, cancerul pancreatic este printre cele mai periculoase forme existente la ora actuala. Un inamic tacut, localizat in zona pancreasului, organ intern deosebit de important, cancerul pancreatic nu are cum sa fie depistat la timp decat daca pacientul e constient de niste modificari evidente care apar in corpul sau. Chiar si dupa depistare, tratamentele bazate pe medicamente pot reduce din simptomatologie, insa de multe ori organismul se obisnuieste cu ele si nu mai au efectul scontat. Spre deosebire de medicamentele de sinteza, ceaiul verde, ale carui frunze uscate, fara a fi supuse fermentatiei, se foloseste la prepararea delicioasei bauturi cu efecte excelente asupra unei game largi de boli. Gratie complexului de substante naturale, prezente in doze optime, ceaiul verde poate combate eficient si reduce din efectele negative pe care le poate avea cancerul pancreatic.
EGCG-ul din ceaiul verde inhiba expresia unei enzime, LDHA, specifice cancerului pancreatic, modificand in acelasi timp metabolismul celulelor canceroase. Substanta naturala EGCG actioneaza eficient asupra celulelor canceroase la fel ca orice inhibator al enzimei LDHA, deosebit de importanta pentru procesele metabolice ale cancerului pancreatic. Daca suferiti de cancer pancreatic sau vreti sa-l prevenit, mai multe informatii gasiti pe ceai-verde.com, acolo unde exista informatii despre toate tipurile de ceai, diete, articole despre nutritie, studii interesante, dar si cafenele si ceainarii unde se pot servi cele mai bune ceaiuri. De asemenea, gasiti si un index al celor mai importante plante medicinale si caracteristici ale acestora, precum si articole despre modul corect de preparare a ceaiurilor.
No comments:
Post a Comment