Obtineti un iluminat interior de efect cu becuri led si proiectoare led

Lumina naturala, de la Soare, este cea mai buna, cu totii suntem de acord asupra acestui aspect. Insa nu putem avea in casa sau in birou lumina de la Soare tot timpul zilei. Pana nu demult becurile obisnuit incandescente si compact fluorescente isi faceau treaba foarte bine, lumina era destul de placuta, dar costurile de pe factura de energie electrica depaseau orice asteptari. Era posibila scaderea facturilor la energie electrica si mentinerea unui confort minim cu o lumina apropiata de cea solara chiar si in interiorul camerelor?

Raspunsul la intrebarea aceasta l-au dat becurile cu leduri, disponibile in diverse forme si cu diferite tipuri de leduri. Economice si mai rezistente decat becurile clasice, becurile cu led fac fata mai bine aprinderilor si stingerilor repetate, rezistand foarte bine si la socuri si vibratii. De asemenea, nu contin mercur sau alte metale grele, nu sunt toxice, nu se supraincalzesc si nu dau nastere la incendii, nu atrag insectele si se aprind imediat, putand fi reglate si ca intensitate. Preturile destul de mari nu ar trebui sa fie un motiv pentru care sa ramaneti la becurile clasice, si asta pentru ca, pe termen lung, sumele investite se amortizeaza odata cu scaderea facturilor la energie electrica.

Pe http://www.vreauled.ro/, magazin online care se ocupa de comercializarea de becuri cu led interior si accesorii pentru iluminat exterior si interior, aveti la dispozitie peste 20 de tipuri de leduri, culoare alb cald sau rece, cu luminozitate excelenta si radiator de racire din aluminiu. Toate becurile cu led rezista foarte bine la fluctuatiile de curent, au un design deosebit si usor de integrat in cel al oricarei camere, puterea lor fiind de pana la 9 W. O varianta mai buna de bec led pe care o puteti gasi la http://www.vreauled.ro/ este becul led cu senzor, care are incorporat un senzor de miscare cu raza de trei sau cinci metri. El poate fi folosit la iluminarea scarilor, intrarilor in locuinte, anexelor sau garajelor. Deosebit de utile sunt si proiectoarele led, instalarea lor fiind foarte usoara. Efectele luminoase deosebite, rezistenta mare la socuri, sunt caracteristici ideale pentru accentuarea anumitor elemente din structura locuintei.

Au un design simplu si elegant, consuma mai putina energie electrica decat proiectoarele cu becuri obisnuite, se pot roti la 360 de grade, unghiul de iluminare fiind mai mic decat in cazul becurilor clasice. Pe site le gasiti in varianta de 7, 10, 30 de W. Pentru alte tipuri de led iluminat interior intrati chiar acum pe http://www.vreauled.ro/ si cumparati cele mai bune corpuri de iluminat interior la cele mai mici preturi, garantat.

No comments:

Post a Comment