Abandonezi totul si pleci?

Ce faci cand realizezi ca e real ce se intampla si ai dat de dracu ? abandonezi totul si pleci ? te ascunzi ? …stai si plangi ? infrunti ? Da’ cand trebuie sa alegi ce faci ? Cand ti-e dor, iti lipseste, iti lipsesc, ai momente mai nasoale ce faci ? …nevermind.

Si …stii cum e atunci cand ai un peste de apa rece superb, de cand il ai parca esti mai inspirat cand desenezi, esti mai fericit, mai norocos ..Dar apoi, vezi alt peste la magazin , dar care e de apa calda ,si iti spui “IL VREAU!” … Si parca l-ai dona pe asta de apa rece, sa-l iei pe ala de apa calda. ..Sau parca i-ai pastra pe amandoi, dar ai doar un singur acvariu…Si NU, nu fac aluzie nici la doi tipi, nici la doua tipe, nici la altele. Vorbesc de doi pesti. Serios.Fui la pet-shop si vazui niste exemplare nice.
Azi am avut o zi chiar foarte buna. Iesit cu prietenii la suc, plimbare, alea alea …Ajunsa acasa, -ca de obicei- , am pornit calculatorul. Si am intrat si eu pe messenger, ca tot omul. A intrat prima persoana ,mi-a facut seara neagra, doar prin simpul fapt ca mi-a povestit in detaliu cum s-a intalnit cu tipa aia pe care o placea de mult, si cum s-au tinut in brate, de mana, cum s-au lins, si altele. Si stii ce ? Nu Ma Intereseaza ! Ok, te-ai cuplat cu ea.Bun. Ma bucur ca ti-ai gasit pe cineva, dar taci. Nu vreau detalii. Si nu, nu spun asta din cauza ca sunt singura , ci in cauza ca ma enervezi. E din cauza ca puteai intai sa ma intrebi ce fac. Puteai sa ma intrebi daca ma mai doare capul, daca sunt bine , sanatoasa. DAR tu , primele lucruri pe care mi le scrii sunt detaliile unei noi relatii.
Apoi, a intrat cineva care m-a salutat si a intrebat “CF” .

Stiu ca eu sunt cea care are rabdare. Dar nu o sa zambesc si o sa ascult calma. Ia-ti un jurnal. Ma enervezi.

Si da-o incolo de treaba. Eu imi fac draci in cuvinte in fereastra ta, pe messenger, tu imi dai un “hug” dupa care ma intrebi CE FILME FAINE MAI STIU ?!

No comments:

Post a Comment