Ce trebuie sa stii cand vrei automatizarea unei porti?

Intre poarta manuala si apelarea la automatizari porti oricine doreste siguranta si confort alege a doua varianta. Poarta manuala iti da mari batai de cap inca din primele clipe ale zilei. Trebuie sa o deschizi indiferent de vreme si sezon, sa te dai jos din scaunul masinii tale atat de confortabil si de placut si sa te chinui sa o deschizi, apoi sa o inchizi. Mai grav e ca nu ai siguranta pe ea, incuietoarea putand ceda si hotii de abia asteapta orice scapare de-a ta pentru a-si face de cap prin toata locuinta.

Cel mai important in cazul unei porti automate pentru vile este ca fotocelulele au senzori speciali si nu te lovesc pe tine sau pe cei din familia ta, insa poarta se inchide perfect dupa ce ai iesit cu masina din curte. Fie ca se gliseaza sau se inchide prin oscilare, intrarea va fi sigura si usor de controlat cu o telecomanda care poate deschide si garajul, iluminatul si jaluzelele sau rulourile exterioare. Ai o idee despre ce poate face o poarta automatizata pentru tine. Mai ramane sa alegi in cunostinta de cauza si un anumit tip potrivit pentru tine. Vei tine cont in primul rand de poarta-daca e batanta sau culisanta-pentru a putea apela la automatizari porti. Cat de lunga e, cat de grea si ce fel e stalpul portii; stalpul e foarte important sa fie identificat corect pentru ca motorul instalat sa corespunda nevoilor si greutatii exercitate de poarta. Poarta culisanta va avea un alt sistem montat de automatizari porti. Pentru ea e suficient sa stim greutatea si lungimea.

Pentru ambele tipuri de porti e necesara si protectia fotobariera care va asigura ca niciun accident nu va avea loc-de exemplu, daca micutul dvs. sta pe linia portii cat timp ea se inchide, atunci usa se opreste automat din miscare pana pleaca copilul. Cat priveste cablarea pentru automatizari porti, ea e individuala, pe fiecare element al sistemului instalat. Cam asta e tot ce iti trebuie pentru a automatiza o poarta…

No comments:

Post a Comment