Folosit.com, portalul cu anunturi gratuite unde gasesti tot ce ti-ai putea dori

Ai deja un buget dedicat cumparaturilor si vrei sa iti iei cate ceva pentru noua ta casa? Gasesti tot ce ai nevoie pe folosit.com. Portalul cu anunturi gratuite second hand Bucuresti si alte judete pune la dispozitia vanzatorilor de ocazie si cumparatorilor o platforma user-friendly, cu multiple variante de editare si cosmetizare a anunturilor, astfel incat si cumparatorii si vanzatorii sa aiba o experienta cat mai placuta in utilizarea site-ului. Simplu de utilizat, cu o interfata atractiva, folosit.com pune la dispozitia celor care sunt in cautare de produse si servicii second hand Bucuresti instrumentul perfect pentru cumparaturi rapide si eficiente.

Grupate pe categorii si judete, anunturile gratuite ofera cumparaturilor o diversitate mare de optiuni pentru a alege un anumit produs perfect pentru ceea ce au de facut. Pe site gasiti autoturisme, piese auto, motociclete sau rulore, avioane, elicoptere, dar si imobiliare, electronice si electrocasnice, haine, parfumuri, ceasuri. Nu au fost uitati nici copiii, femeile gravide, animalutele de companie, articolele pentru casa si gradina sau cele sportive fiind mereu la mare cautare. Preturile sunt pentru orice buzunar, negocierile se poarta direct cu vanzatorii, fiecare anunt e insotit si de poze reale, eventual de o harta a adresei celui care vinde un apartament, de exemplu. Livrarile se pot face si prin curierat sau vanzatorul si cumparatorul se pot intalni fata in fata sa poarte negocierea. Produsele de pe site sunt in perfecta stare de functionare, vanzatorii sunt verificati, exista sisteme de siguranta care garanteaza o tranzactie echitabila pentru cumparator, se pot semnala abuzuri sau anunturile false.

Vanzatorii nu platesc pentru anunturile postate, pot sa isi personalizeze oferta asa cum doresc, isi pot promova anunturile si pot oferi detalii despre produsele si serviciile puse la dispozitia potentialilor clienti. Si pentru ca sunt foarte multi tineri care nu au un loc de munca si isi doresc sa gaseasca rapid ceva de lucru, folosit.com are si o categorie doar pentru ei, locuri de munca, acolo unde apar cele mai noi oferte de job-uri din toata tara.

No comments:

Post a Comment