Incepe renovarea locuintei prin inlocuirea vechiului parchet cu un parchet clasic

Daca te-ai mutat in casa noua si vrei sa te apuci de renovari iti recomandam sa incepi cu parchetul. E cel mai usor de schimbat si de montat, nu iti trebuie timp prea mult pentru fixarea lui, se gaseste intr-o multitudine de forme si tipuri, poate fi masiv sau simplu si aspectul estetic va fi mereu unul impecabil. Alegerea parchetului este destul de dificila daca nu stii exact ce vrei si cam cum ti-ai dori sa arate fiecare camera.

Pentru cei care adora stilul retro si vor ceva mai normal, nu foarte extravagant, un model de parchet clasic este cel mai bun element decorativ pe care il pot alege. Parchetul clasic poate avea aspect antichizat sau vintage, traditional, se potriveste in orice decor, este usor de intretinut si de curatat, igienizat. Rezistenta sa este mult mai mare fata de alte tipuri de parchet intrucat sunt implicate tehnici de productie moderne. Alt avantaj al parchetului clasic este cel legat de numarul mare de esente in care il puteti gasi in magazinele online, dar si de multitudinea de sisteme de prindere oferite de fiecare producator. Natural Wood Floor este printre putinele magazine online care are o oferta completa de parchet clasic din diverse esente, pentru a putea satisface asteptarile tuturor tipurilor de clienti. Natural, uleiat, triplustratificat sau masiv, multistrat, parchetul de la Natural Wood Floor poate fi finisat sau nefinisat, pentru case sau apartamente, din esente precum artar, cires, fag, frasin, nuc sau stejar si salcam. Se poate monta in doar cateva minute si nu necesita ingrijire speciala in afara de spalatul cu substante speciale pentru parchet.

Toate modelele de parchet de la magazinul online amintit sunt originale, rezista la trafic intens, sunt livrate rapid, prin curier, este permisa comandarea unei mostre inainte de a lua un anumit tip de parchet. Parchetul cumparat va fi trimis in ambalaje speciale pentru a nu se deteriora pe tot parcursul transportului.

No comments:

Post a Comment