Blocuri noi vs. blocuri vechi. Unde merita sa cumparam un apartament pentru familia noastra?

In agentiile imobiliare gasim la orice ora oferte variate si preturi pe masura. Daca nu suntem prea pretentiosi putem cumpara un apartament intr-o bloc vechi la pret mic si-l renovam, ajungand sa avem cam acelasi confort ca intr-o locuinta mai nou. Daca insa vrem ceva de calitate si la un pret bun, dotari premium si toate facilitatile, finisaje de calitate si acces la tot ce ai nevoie sa te relaxezi si sa nu asculti mereu zgomotul masinilor atunci alegem blocuri noi Berceni.

Blocurile noi ofera izolatie termica si fonica mai buna, au paza privata, parcare privata, in jur exista multe spatii verzi, amplasarea lor este apropiata de mijloace de transport, de supermarketuri, orientarea lor este in asa fel gandita incat fiecare proprietar sa aiba un maxim de intimitate. Pe langa toate acestea in blocuri noi berceni in interiorul apartamentelor sunt montate centrale termice de ultima generatie, parchet strain, geamuri si usi termopan, designul interior este realizat de firme cu experienta, poate fi modificat la nevoie daca dezvoltatorul o permite. Popularitatea blocurilor noi de locuinte cu doua, trei sau patru camere e in crestere si pentru ca multe sunt amplasate chiar si in orase, nu mai e nevoie sa parcurgi kilometri pana in centrul orasului, instalatiile sanitare si electrice sunt adaptate nevoilor fiecarui locatar, sunt noi si inglobeaza cele mai moderne tehnologii de pe piata. Blocurile vechi si apartamentele din ele pot fi imbunatatite, dar nu se poate ajunge la calitatea oferita de un dezvoltator de ansambluri rezidentiale, constructia este veche si nu poate fi schimbata, peretii oricat de bine izolati ar fi tot pot avea fisuri sau crapaturi ce afecteaza mult gradul de randament termic.

Geamurile pe care si le pune fiecare nu sunt de cea mai buna calitate de multe ori, finisajele din casa nu sunt nici ele prea calitative, asa ca la acest capitol blocurile noi si apartamentele noi sunt mult mai bune si mai elegante. Asadar daca ar fi sa alegem intre blocuri vechi si blocuri noi a doua varianta ar fi cea mai buna, mai ales ca oferte sunt, preturile sunt mici momentan si pe viitor se pot inchiria sau vinde foarte bine mai ales daca dezvoltatorul continua sa investeasca in proiectul initial.

No comments:

Post a Comment