Cele mai infioratoare mituri despre parcul Disneyland Paris

Cand vei contracta apartamente in chirie Disneyland prin www.aeroshuttletransfers.ro cu ajutorul unuia dintr operatorii are vorbesc limba romana, cu siguranta vei cauta pe internet detalii despre parcul Disneyland. Si unele dintre articole te vor infiora – la propriu. Aceasta fiindca circula numeroase povesti morbide legate de parc. Iar noi am hotarat sa de-mitizam trei dintre ele si sa iti spunem adevarul.

Primul mit pe care il vei auzi cand contractezi apartamente in chirie Disneyland este legat de inchiderea celebrei Haunted Mansion. Povestea spune ca imediat dupa inaugurare un vizitator a murit de frica, astfel incat s-a decis inchiderea casei si restaurarea acesteia pentru a fi mai putin inspaimantatoare. Adevarul este ca Haunted Mansion a fost deschisa cateva ore inaintea mortii lui Walt Disney, iar la auzul vestii tragice, inaugurarea a fost amanata cu 8 ani. Nimic morbid in povestea reala, din pacate pentru cautatorii de mituri urbane.

Urmatoarea poveste infioratoare care circula prin parcul Disneyland si o vei auzi la apartamente in chirie Disneyland este aceea ca nu poti fi declarat mort in interiorul proprietatii Disney. O alta varianta spunea ca nu poti muri in interiorul parcului. Nu incercati sa petreceti cat mai mult timp cu bunica in parc fiindca aceste doua povesti sunt false: poti muri in parc si vei fi si declarat. Asadar, ai grija de tine si nu incerca sa faci pe Spiderman sau alte personaje zburatoare, fiindca legile fizico-biologice sunt aceleasi si la Disneyland. Portiunile negre din fatada resorturilor Lebada si Delfinul pot fi taiate pentru a face loc unui nou rollercoaster. Aceasta poveste auzita deseori in apartamente in chirie Disneyland pare sa fie credibila: in prezent exista camere functionale in zonele respective, dar nu se stie niciodata daca acestea vor fi distruse pentru a face loc unei linii de trenulete.

Inainte de a crede tot ce auzi la Disney, gandeste-te ca parcul a fost creat ca o lume magica, a povestilor miraculoase pentru copii si adulti deopotriva, asadar, poti sa iti lasi sufletul sa creada in legendele urbane in timpul excursiei: la intoarcere ai destul timp sa gasesti explicatii logice.

No comments:

Post a Comment