Despre lenjeria intima de dama

Alegerea lenjeriei intime perfecte se face in functie de tipul de corp pe care il avem. Marea majoritate a femeilor nu iau in calcul acest aspect iar rezultatul, de cele mai multe ori, nu este unul sexy ci de-a dreptul dezastruos. Atunci cand facem achizitionarea de articole de lenjerie intima pentru dama este important stim exact ce dorim sa avem in garderoba:

  • Baby doll: un set baby doll este compus dintr-un top prins delicat cu o panglica, chiar sub sani şi o pereche de bikini. 
  • Boxerii: lenjeria intima de inspiraţie masculina cu un succes rasunator si in randul doamnelor si domnisoarelor. 
  • Pantalonasii scurti din bumbac, sunt foarte comozi dar in acelasi timp si foarte sexy! Un astfel de model pune in evidenta posteriorul si marcheaza coapsele. 
  • Maiourile si chiloţii tetra: foarte confortabile, respecta liniile corpului, iar look-ul cumintel va cuceri orice barbat. Daca ai abilitati naturale pentru a-ti alege lenjeria intima atunci esti norocoasa. 

In cazul in care nu este asa, nu renunta! Bunul gust este un aspect care poate fi educat, trebuie doar sa urmezi cateva reguli si totul va fi bine. Lenjeria intima este ceea ce confera fiecarei femei un plus de feminitate. Unele femei se gandesc ca, din moment ce nu se vede pe sub haine, pot purta aproape orice. Daca porti ceva vechi si putin atractiv, acest lucru se va observa in comportamentul tau. Nu ai cum sa te simti provocatoare atata timp cat nu simti asta. Cu siguranta daca porti o lenjerie de calitate, ba chiar si un costum elegant, te vei simti speciala si provocatoare.

Sfat! Renunta la vechea lenjerie si achizitioneaza-ti cateva seturi noi. Ba mai mult, achizitioneaza cateva seturi pentru ocazii speciale. Chiar daca nu se vede, pentru a te simti bine in pielea ta, alege un set de lenjerie intima care sa se asorteze cat de cat cu tinuta pe care o porti. Ideea este sa dai unitate tinutei tale si asta include si lenjeria intima.

Lenjeria este un detaliu foarte important din orice tinuta. Prin urmare, nu trebuie sa fie trecut cu vederea. Achizitionarea unui set nou de lenjerie intima, fina, cu dantela sau din matase, poate fi o adevarata experienta si o sursa de bunadispozitie pentru o zi intreaga.

No comments:

Post a Comment