Bebelusi incredibili care au trecut razant pe langa moarte

Aleah Crago. In 1999, o tornada a facut prapad in Oklahoma, Moore, omorand 36 de oameni si cauzand pagube de peste 1 miliard de dolari americani. Sute de oameni si-au pierdut casele, inclusiv micuta Aleah si familia sa. In timpul tornadei, familia si-a gasit adapost intr-un dulap-copilul era tinut in brate de mama, restul membrilor familiei o inconjurau. Cand tornada a luat cu totul casa familiei, micuta a fost smulsa din bratele mamei.

Politia a descoperit mam cu fata in jos, acoperita de parti din acoperisul de tabla subtire. Mai tarziu, la rugamintele insistente ale mamei au inceput operatiunile de cautare ale copilului. Dupa ce au gasit papusica micutei, au descoperit-o si pe ea, vie, nevatamata, si familia s-a reunit. Jamie Ogg. Cand avea doar 27 de saptamani de sarcina, Kate Ogg, mama lui Jamie, a intrat in travaliu urmand sa nasca gemeni. Intai a nascut o fetita sanatoasa, al doilea bebelus, Jamie, a fost declarat mort la nastere. Cand parintii l-au tinut in brate a dat sa respire insa s-a oprit. Doctorii le-au explicat ca e doar un reflex ciudat al corpului micut si i-au asigurat ca e mort. Cand mama sa l-a strans in lacrimi la piept si i-a spus ce planuri avea pentru el si cat de frumoasa avea sa fie viata lui, copilul iar a cautat sa inspire aer.

Femeia i-a dat niste lapte de mama pe deget, punandu-i picatura in gurita. Copilul a supt-o imediat. Bebelusul mort a deschis ochii sa-si vada mama. Imediat a fost dus la camera de terapie si a fost salvat, ambii bebelusi plecand teferi acasa, impreuna cu parintii lor.

No comments:

Post a Comment