Intinereste in doar cateva minute cu tratamentul ridurilor potrivit pentru tenul tau

Odata cu inaintarea in varsta, pe fata apar mici cute provocate de contractia muschilor pielosi, de sub pielea fetei. Pe masura ce pielea isi pierde proprietatea de a fi elastica si ferma nu isi mai poate reveni la forma initiala, desi muschiul nu mai este contractat o perioada. Asa ajungem sa avem riduri, mai intai pe frunte, orizontale si verticale, apoi in jurul ochilor, apoi cele din zona nazala si la final in jurul buzelor. Riduri pot sa apara si daca nu ne ingrijim tenul, daca pielea e uscata, deshidratata, prost ingrijita. Multe riduri apar si din cauza ca ne fortam prea mult muschii faciali, avem diverse expresii ale manifestarilor emotive, ne incruntam prea des.

Cititul la lumina slaba si expunerea prelungita la radiata solara sunt alte cauze ale aparitiei ridurilor, alaturi de greutatea oscilanta. In general, tratamentul ridurilor are drept scop rehidratarea pielii si refacerea zonelor afectate de aceste contractii ale muschilor faciali, prin introducerea de diverse substante la nivel subcutanat. La Clinica Hebra Dermatologie tratamentul ridurilor se realizeaza rapid cu ajutorul specialistilor care stiu cum sa actioneze astfel incat ridurile sa se estompeze, sa nu se mai formeze unele noi si fata dvs. sa arate perfect. Se folosesc tratamente pe baza de substante relaxante pentru musculatura faciala, mai ales pentru ridurile dinamice, geluri injectabile si acid hialuronic, pentru conturarea, atenuare si reducerea ridurilor aparute pe fata. Tratamentul din urma este foarte bun in cazul ridurilor profunde si afectiunilor mai grave aparute ca urmare a agravarii ridurilor faciale. Nu in ultimul rand peelingurile chimice sunt si ele folosite prin aplicarea unor substante exfoliante care imbunatatesc textura pielii.

Se stimuleaza astfel si productia de colagen, Clinica Hebra Dermatologie utilizand in special peelingurile superficiale si medii de calitate dovedita cu profil de siguranta. Mai multe despre tratamentele pentru riduri si preturile aferente interventiile gasiti pe site-ul oficial.

No comments:

Post a Comment