Dintre cele mai cool beneficii acordate de companiile IT

Operatii de schimbare de sex. Din fericire, din ce in ce mai multe firme si companii mari accepta sa plateasca schimbarile de sex. Indiferent ca acorda asistenta financiara si consultanta gratuita, discutiile din jurul acestei operatii raman in sfera corporatista. Toate costurile operatorii si post-operatorii sunt platite integral de companii, angajatii primind si beneficii si zile de concediu pentru refacere.

Sunt incluse si costurile cu terapia cu hormoni si serviciile psihiatrice. Netflix, Tesla si Facebook acorda toate aceasta facilitate. Suportul pentru operatii de schimbare de sex este de fapt o mina de aur pentru PR. De vreme ce foarte putini angajati beneficiaza de pe urma acestor avantaje, unul din 15.000 si costurile sunt relativ mici pentru companiile mari, angajatii nu au nimic de pierdut. Adaugarea acestor beneficii arata ca firma respectiva promoveaza egalitatea de valori si progreseaza, iar aceste miscari pot sa atraga talente si oameni mult mai buni si care sunt dispusi sa ramana in companie vreme indelungata numai pentru a avea acces la astfel de facilitati. Totusi cele mai importante avantaje de pe urma acestui beneficiu sunt legate de lipsa discriminarii de gen si de o intelegere mai buna a modului in care gandeste fiecare si cum simte fiecare.

Acceptarea angajatilor transexuali sau de alte orientari sexuale in companii este un pas important catre toleranta si intelegere intre oameni, indiferent ce fel gandesc sau ce fel arata.

No comments:

Post a Comment