Barbatii si accesoriile lor de suflet

Lanturi cu pandantive, inele, bratari fixe sau din lant, cercei… am vazut adesea barbati purtand acest tip de accesorii si am vazut de asemenea si parerile mai conservatoare ale unora dintre specialistii in fashion spunand ca singura bijuterie a unui barbat ar trebui sa fie ceasul.

E drept ca daca vorbim despre ceasuri barbatesti originale, clasice, usor de asortat la orice tinuta – de la una office la una smart casual – acestea sunt un accesoriu care nu numai ca arata foarte bine, dar confera si prestanta. Insa nu numai ceasurile clasice ii pot atrage pe domni, ci in functie de stilul de viata, de preocupari  si de tinutele pe care le abordeaza in mod regulat, un barbat poate avea si ceasuri elegante, chiar din metale pretioase, dar si ceasuri sport ideale pentru tinute sport-casual sau pentru un stil de viata sportiv. Oricare ar fi preferintele si oricare stil ar atrage mai mult, la secundar.ro, orice barbat isi poate gasi ceasul ideal, la un pret incredibil si fara riscul de a cumpara produse contrafacute.

Cat despre restul accesoriilor din viata unui barbat si daca acesta ar trebui sa se rezume strict la ceasuri, ramane la latitudinea fiecarui barbat… insa, cata vreme se opteaza pentru simplitate si bun gust, barbatul modern are si el dreptul sa poarte bijuterii daca acestea il atrag, si au dovedit asta designeri celebri dar si vedete din lumea muzicii si filmului, considerate adevarate fashion icon-uri. Cerceii si-au castigat un loc aparte in vestimentatia si accesorizarea barbatului modern, insa vorbim despre cercei din pietre pretioase, care se pot purta atat la o tinuta casul cat si la o tinuta cu costum. Este si cazul inelelor, iar daca odinioara singurul inel pe care un barbat il putea purta fara sa fie criticat era verigheta, astazi cei mai putin conservatori pledeaza si pentru accesorizarea cu inele simple, din metale pretioase, mai ales daca sunt metale albe.

Iar cand vine vorba despre bratari, barbatul modern ar trebui sa opteze pentru bratari fixe, din otel, titaniu sau metale pretioase, si sa evite cat mai mult bratarile din zale.

No comments:

Post a Comment