Curata orice suprafata fara sa se deterioreze

Sa cureti vopseaua veche, anumite invelisuri acoperitoare sau produse chimice de pe pereti din interior si exterior poate fi o munca de sisif cu rezultate incerte. Solutiile improvizate si folosirea unui echipament amator pot deteriora suprafetele sau pot distruge anumite tipuri de granulatii, de unde si aspectul urat al zidurilor, de exemplu.

O alternativa la toate acestea e procesul de hidrosablare. Sablarea cu apa, mai pe romaneste, consta in folosirea unui jet puternic de apa pentru a elimina vopsea, produse chimice sau alte lucruri de pe diverse suprafete. Impactul asupra mediului este insesizabil, deseurile sunt reduse, iar suprafetele sunt protejate. Specialistii in hidrosablare de la ROVENT (http://www.sablamtot.ro/)va pot ajuta folosind cele mai noi metode de sablare cu apa, echipamente de ultima generatie si personal calificat gata sa termine operatiunea in timp record. Prin punerea in aplicare a standardelor germane STG NORMA 2222, ROVENT poate curata chiar si suprafete facute din hotel, sisteme multistrat cu exfoliere, vopsele care au fost aplicate pe suprafete sablate, alte tipuri de vopsele intacte sau chiar sisteme de vopsire invinetite, colorare ori erodate. Procedeele de hidrosablare asigurate de ROVENT isi gasesc aplicabilitatea in industrie, unde pot deveni foarte utile pentru eliminarea stratului de protectie industrial, curatarea rezervoarelor de stocare, eliminarea ruginii sau intretinerea de constructii.

Daca aveti de gand sa restaurati o cladire sau o parte a unei case, atunci ROVENT poate asigura hidrosablarea pentru cladiri din caramida sau piatra, case din bustean, pentru artefacte si lespezi. Pe domeniul public, ROVENT poate curata cu jet de apa autostrazile, betonul, automobilele sau statuile. In situatia in care nu sunteti prea convinsi de prezentarea celor de mai sus sau de cele afirmate pe site puteti cere o demonstratie complet gratuita de sablare marca ROVENT ca sa fiti siguri ca ati ales cele mai bune servicii complete de pe piata.

No comments:

Post a Comment