Arta cu buzele

Arta cu buzele. Natalie Irish. Natalie Irish este cu siguranta cea mai talentata pupacioasa. Folosind doar buzeele pe post de pensule si ruj pe post de vopsea, ea obtine potrete incredibile sarutand suprafetele in forma fetelor personajelor favorite pe panza.

Prima data cand a incercat sa picteze cu buzele a fost acum 10 ani, insa a devenit si mai motivata sa isi duca ideile pe un alt plan cand a ramas fara locul de munca de la o clinica veterinara, in 2010. Pictatul cu buzele e un derivat de la pictatul cu degetele. Fiecare portret se obtine folosind trei rujuri si cateva saptamani…de pupat zdravan si pasional. Ea a pictat deja, a pupat, cum vreti sa-i spuneti pe nimeni altii decat Kate Middleton, Jimi Hendrix, Marilyn Monroe. Desi pare usor, uneori are probleme cu ochii si cu piele buzelor, care se mai crapa de la atata pupat… in vant. Buzele ei raman netede si bune de pus pe panza pentru ca are grija sa le unga cu fel de fel de substante naturale.

Ea isi fabrica propriile rujuri si astfel obtine ce culori isi doreste, deosebite. Irish se daruieste si cauzelor caritabile, pentru ca are diabet tip I inca din liceu, asa ca este voluntar la Juvenile Diabetes Research Foundation si la Youth Leadership Council, Houston.

No comments:

Post a Comment