Atentie maxima pentru piele cu servicii dermatologice de top

Ritmul obositor si extrem de stresant al secolului vitezei, la fel ca si stilul de viata foarte dezorganizat al omului modern au efecte negative nu numai asupra organismului in intregul sau, ci si asupra pielii si a tenului, care arata pe zi ce trece mai obosit si mai agresat. Astfel, serviciile clinicilor de dermatologie sunt astazi printre cele mai populare si mai cautate, pentru diferite tipuri de teste si tratamente, de la forme dintre cele mai obisnuite de acnee si pana la boli serioase de piele cum ar fi vitiligo, sau de la tratamente cosmetice mai mult sau mai putin invazive si pana la chirurgie dermatologica.

Pe partea de chirurgie, profesionistii de la Hebra Dermatologie ofera servicii de excizii chirurgicale de leziuni benigne sau maligne, tumori maligne si benigne si electrocauterizari. Pot fi operate astfel alunite atipice, chisturi, lipoame, negi, veruci sau diferite tipuri de cancer de piele, printre care si melanomul. Tot aici se poate opta pentru crioterapie pentru papiloame, condiloame, veruci si keratoze, chiar si in zone dificile cum ar fi fata sau zona genitala, dar si pentru tratamentul negilor, sau injectare de steroizi intradermici pentru a trata diferite tipuri de boli. Pe partea de dermatologie estetica, cele mai solicitate servicii si mai ales de catre doamne sunt tratamentul ridurilor (care se poate face fie cu solutii relaxante pentru musculatura, cu injectii cu acid hialuronic sau cu peelinguri chimice), tratamentul acneei (fie cu mijloace topice – geluri, creme sau solutii diverse - fie cu tratamente sistemice sau peelinguri chimice), sau microdermabraziunea medicala – un mijloc foarte popular de intinerire si exfoliere a tenului. Dermatitele de contact, unele dintre problemele dermatologice cele mai frecvente, pot fi depistate cu ajutorul testarii alergice cutanate.

Transpiratia la fel ca si vitiligo – boala care produce depigmentari la nivelul fetei sau al unor zone mai mari de pe corp, sunt si ele probleme care tulbura ritmul normal al vietii si care pot fi tratate cu rezultate favorabile intr-o clinica de dermatologie cu profesionisti dedicati muncii lor.

No comments:

Post a Comment