Cum sa alegi un ceas perfect pentru el?

In viata oricarui om sunt mai multe momente in care o alegere nepotrivita poate strica tot, chiar si o relatie de ceva ani. Poate cea mai importanta alegere trebuie facuta atunci cand e ziua iubitului sau sotului sau cand acesta sarbatoreste o promovare, oricum, un eveniment deosebit de important pentru el. In loc sa-i faci cadou un banal spray sau set de barbierit ori o cravata sau un costum nou, un inel, mai bine te-ai duce spre ceasuri casio si modelele splendide de ceasuri barbatesti.

De ce ai face cadou un ceas si nu altceva? E simplu. Pentru ca barbatii adora ceasurile impunatoare si cat mai masculine, le plac mult pentru ca sunt foarte masculine si le pot asorta cu imbracamintea la orice eveniment. In plus, barbatii sunt mai preocupati de design si detalii, asa ca e bine sa te orientezi catre un ceas cat mai sofisticat, dar in acelasi timp elegant, cu functii interesante si cat mai solid, potrivit mainii sotului sau iubitului. Evita culorile prea deschise si nici cele inchise, incearca sa gasesti modele ceasuri casio pentru barbati cu bratari si carcase din inox sau material textil ori piele de calitate, geamuri din cristal si incarcare solara. Daca barbatul din viata ta e pasionat si de sport, poti alege ceasurile care au cronometru si alte functii speciale precum compas ori barometru, pedometru etc. In privinta designului, e bine sa cumperi ceasuri care sa nu fie prea mari si sa nu iasa prea mult in evindenta pentru ca nu toti barbatii vor sa atraga atentia la o petrecere asupra mainii sau bratului, cifrele trebuie sa fie cat mai mari pentru a fi citite, daca el are probleme de vedere, sau potrivite pentru restul celor care vad foarte bine.

Se poate achizitiona si un model cu mai multe indicatoare ale diverselor fractiuni din ora sau minute, cu cronometru la vedere, cu afisaj digital sau analog. Barbatii care adopta stilul clasic vor prefera ceasurile cu afisaj analog, cei mai moderni vor vrea ceasuri cu afisaj digital, cat mai sofisticate. Per total, ideea este sa ai un echilibru intre toate caracteristicile si functiile ceasului si sa fie pe placul domnului din viata ta.

No comments:

Post a Comment