Tapetul „natural faux” – un trend de top in 2016

Lemnul, caramida aparenta, piatra si betonul sunt unele dintre cele mai stylish materiale contemporane, folosite in designul interior, si foarte populare in randul beneficiarilor lucrarilor de amenajare. Pentru ca nu intotdeauna bugetul disponibil pentru amenjarea locuintei este unul care sa permita placarea cu aceste materiale, exista si poate fi folosita cu succes varianta fototapetului cu aceste motive naturale.

Pentru anul 2016 designerii de interior au stabilit ca una dintre cele mai importante linii pentru decorarea caselor este fototapetul cu motive naturale, asa cum il regasim si in oferta celor de pe site-ul fototapet24. Este vorba despre un trend numit „natural faux”, care face furori inca din 2015, si nu numai in ceea ce priveste peretii interiori cat si in ceea ce priveste obiectele de mobilier si decoratiunile. Popularitatea sa in randul celor care adora interioarele ultramoderne si contemporane este din ce in ce mai mare, gratie liniilor sale curate si indraznete. Astfel, peretii camerei vor putea fi acoperiti cu fototapet care imita betonul, piatra naturala, travertinul, caramida, lemnul, toate in tonuri foarte naturale si designuri extrem de realiste.

Este vorba despre variante de fototapet carre acopera un perete intreg din camera sau chiar mai multi, si care au o imprimare offset de cea mai buna calitate si o hartie de tapet foarte calitativa, o acoperire mata, fara luciu, astfel incat efectul sa fie cat mai aproape de realitate. Acest tip de tapet poate fi adaptat atat pentru camera de zi, cat si pentru holuri, zone de trecere, pentru birou, pentru scari, pentru curti interioare, mai ales daca acestea sunt pavate de exemplu cu piatra, sau daca au si vegetatie abundenta. De asemenea, tapetul cu motive naturale poate fi adaptat si pentru spatii de lucru sau pentru spatii mai ample.

Marele avantaj al acestor modele de tapet este acela ca salveaza costurile foarte mari pe care le implica folosirea materialelor naturale daca am alege sa le folosim pentru placari. In plus, se monteaza rapid si usor si se intretinere fara probleme majore.

No comments:

Post a Comment