Livrari internationale same day si next day

Cea mai rapida si mai flexibila solutie de a trimite colete sau plicuri in regim de maxima urgenta vine de la Sameday, compania de curierat care ofera servicii de trimitere in aceeasi zi, la cele mai inalte standarde de profesionalism. Serviciul este disponibil atat pe teritoriul Romaniei cat si pentru orice alta destinatie, curierii profesionisti livrand practic oriunde pe glob, in numai cateva ore, si este disponibil non stop.

Regimurile de urgenta sunt diferite, chiar si pentru livrari internationale same day, de la 1-3 ore si pana la 12 ore, in functie si de tipul de trimitere pentru care se opteaza, dar si in functie de distanta intre punctul de ridicare si punctul de destinatie al coletului. Pentru cele mai rapide dintre trimiteri, coletele pleaca spre destinatia aleasa cu primul avion iar urmarirea se poate face in timp real, cu ajutorul awb-ului, pe site-ul companiei. Pentru livrarile in aceeasi zi in afara tarii exista doua variante de intervale orare din care se poate alege: 3-12 ore On Board, care inseamna ca fara nicio intarziere coletul poate ajunge la destinatie in intervalul mentionat, cu primul avion. Coletele trebuie sa aiba maxim 15 kg, pentru ca se trimit prin curier dedicat, la bagaj de mana. Puteti expedia cu servicul On Board in Europa, Africa, Asia si America de Sud. A doua varianta este serviciul de livrare in aceeasi zi 6-18 ore Next Flight Out.

Este valabil pentru aceleasi destinatii de mai sus, iar livrarea se face cu primul avion disponibil. Curieratul international Next Day sau Overnight este serviciul de livrare care livreaza in termen de 1-2 zile sau 3-5 zile de la preluarea comenzii, in sistem Express, respectiv Classic, in toata lumea si la preturi foarte avantajoase. Calculul costului, la fel ca si comanda, se pot face online, la fel ca si urmarirea coletului.

No comments:

Post a Comment