Cand apelam la aparatul dentar

Problemele de sanatate trebuie sa fie mereu puse pe primul plan deoarece sanatatea este cel mai important aspect din viata noastra. Atunci cand zambesti, sanatatea ta se observa prin toti porii si un zambet frumos si luminat, nu face decat sa deschida multe usi. Aspectul fizic a devenit tot mai important pentru tinerii din ziua de azi cat si pentru persoane adulte, iar dantura face parte din acest sistem complex, ceea ce i-a facut pe tot mai multi sa adopte “trendul” aparatelor dentare.

Chiar daca purtatul acestora este incomod si poate nu tocmai placut vazului, esential este ca oamenii dau dovada de educatie sanatoasa si de o igiena tot mai riguroasa, oferind atentie si danturii, nu doar look-ului personal. Daca esti in cautarea unei clinici de ortodontie care sa te ajute sa iti rezolvi problemele reale si sa iti mentii sanatatea dintilor, OrtoImplant este clinica potrivita pentru tine. Anomaliile dento-maxilare reprezinta o problema din ce in ce mai frecvent intalnita, atat la adulti, cat si la copil. Tratamentul ortodontic este necesar din motive estetice, dar si de sanatate dento-maxilara, deoarece inghesuirile dentare si ocluzia (muscatura) anormala nu fac decat sa iti ingreuneze viata. Atunci cand este vorba de copii in primul rand, este gresit sa asteptam pana se schimba toti dintii de lapte pentru a pune aparat dentar, mai ales daca observam si anumite probleme in timp ce acestia mananca.

Varsta potrivita este de la 7 ani, deoarece cu cat incepem mai tarziu, tratamentul ortodontic va dura mai mult, dintii si maxilarele se vor corecta mai greu, iar uneori vom fi nevoiti sa extragem dinti pentru ca nu am largit maxilarele la timp. La copii se pot folosi aparate dentare mobile, aparate dentare fixe, aparate functionale, disjunctor sau chiar masca Delaire. O problema tratata din timp, se transforma in solutie pentru sanatate in viitor.

No comments:

Post a Comment