De ce sa mergi cu un camion in service de la primele defectiuni?

Pentru ca sunt folosite mai tot timpul pe distante mari camioanele sunt autovehiculele comerciale cu riscul cel mai mare de a avea defectiuni minore care pot duce la accidente. Oricat de bune ar fi piesele de sub capota, la un moment dat, din cauza uzurii si a exploatarii tot vor aparea o serie de probleme care nu vor permite camionului sa atinga performantele dorite.

Cele mai simple semne ca un vehicul comercial mare are nevoie de un service pentru camioane sunt randamentul scazut, raspunsul intarziat la manevrele de baza si uzura fizica a principalelor sisteme, problemele cu motorul tot mai dese. Multe dintre defectiuni nu pot fi remediate decat de specialisti, asa ca o vizita la un service pentru camioane va va scuti de cheltuieli mult mai mari in viitor. La un service mecanicii stiu exact care sunt efectele unor defectiuni mai complexe, care sunt simptomele care dau semnalul de alarma ca nu merge ceva, acolo au instrumente si utilaje speciale pentru diagnoza avansata, asa ca tot ce nu functioneaza corect va fi remediat imediat. Oamenii de acolo au experienta vasta, reparatiile efectuate vor fi facute atat pe partea de mecanica, cat si pe cea electrica, de tinichigerie, vor fi verificate si remoricile daca exista asa ceva pe camioane. Pe langa ITP si vopsitorie, serviceul pentru camioane de toate marimile si de la toti producatorii poate remedia defectiunile intalnite si la semiremorci, suprastructuri, se pot repara echipamentele hidraulice si se asigura instalarea lor corecta.

In service aveti acces si la piese de schimb originale aduse direct din depozitul propriu, nu e nevoie sa cautati piesa respectiva, preturile sunt avantajoase, durata reparatiilor depinzand de complexitatea lor si de numarul de mecanici disponibili pentru camionul verificat. Programarile se pot face si online intrucat cam toate serviceurile au acum si site-uri de prezentare, reparatiile facute sunt exact cele de care autovehiculul comercial are nevoie, la final primiti si garantie pentru interventie.

No comments:

Post a Comment