Reguli de bun simt in utilizarea unei toalete mobile

O toaleta mobila este intotdeauna bine venita, mai ales pentru cei care prefera plimbarile lungi. Cine nu s-a confruntat macar o data cu nevoi stringente de a se usura si uitandu-se imprejur, nu a gasit decat poate, un colt ascuns, in care sa isi refugieze necazul. Ei bine, nu mai traim in vremea bunicilor, cand pamantul trebuia udat, iar gardurile trebuiau inghesuite, astfel ca secolul civilizat in care ne pacalim ca traim, ne obliga sa fim oameni si nu animale. Si spunem asta pentru ca cei mai multi dintre noi nu cunosc regulile de buna functionare si de utilizare ale unei toalete mobile sau ale unei toalete ecologice.

Ca un rezumat al acestui set mic de reguli, putem spune in cateva cuvinte: fii om. Cand utilizezi o toaleta ecologica, nu te purta ca un caine care vrea sa isi acopere materiile fecale ci incearca sa lasi cat de cat curat in urma ta. Iata si cateva reguli: in primul rand, nu uita ca nu trebuie sa te asezi cu picioarele, in al doilea rand, pisoarul este acolo ca sa il folosesti si nu sa te uiti la el in timp ce iti faci nevoile pe peretii cabinei, apoi, hartia igienica este prezenta si pentru a curata din urma ta; daca este o toaleta ecologica - nu inseamna ca trebuie sa vina cineva din urma ta ca sa iti stranga mizeria, deoarece nici acasa nu o face nimeni.

In plus, daca utilizezi o toaleta ecologica, nu te gandi ca este de unica folosita. Toaletele ecologice sunt concepute sa reziste ani buni si in functie de cat de bine sunt ele folosite, si cat de civilizat ne comportam, ele vor fi la dispozitia noastra, ori de cate ori avem nevoie, in conditii bune. Astfel ca data viitoare cand intri intr-o toaleta mobila, nu uita sa iti folosesti si manierele, daca nu, tine-te pana acasa.

No comments:

Post a Comment