Apometrele si filtrele pentru apa

Instalatii de apa potabila sunt asa cum sunt la bloc. Vechi, de pe vremea comunismului, peticite pe unde se poate cu bani putini, pline de rugina, instalatiile de apa nu mai dau nicio siguranta consumatorilor casnici. In orice apartament, pe langa apometrele care iti asigura o plata obiectiva, sunt necesare si filtre de apa de calitate, pe care sa te poti baza atunci cand vrei sa-i dai copilului un paharel cu apa inainte de culcare.

La shop einstal (shop-einstal.ro), liderul online in produse specifice instalatiilor termice si sanitare, poti gasi o gama diversificata de apometre pentru apartament si curte, dar si filtre pentru canal si unele mai speciale, usor de folosit si foarte eficiente. In cazul apometrelor de apartament de la shop einstal, acestea sunt incadrate in clasa metrologica B, au opt cifre, sunt dotate si cu subunitati pentru ca apa consumata sa fie inregistrata pana la ultimul litru. In plus, apometrele pentru apa calda si apa rece sunt dotate cu protectie anti-magnetica si anti-inghet, iar unele modele vandute de shop einstal au si capac de protectie, cele de curte fiind de tip GMB-RP, cu role protejate si sita interna. Dupa achizitionarea apometrelor, deosebit de importanta e alegerea filtrelor de apa potrivite pentru instalatiile dvs. Aveti la dispozitie pe shop einstal foarte multe tipuri de filtre, dintre acestea cele mai bune fiind cele anticalcar pentru centrale termice si boilere, cele cu autocuratare din alama si cartus din inox cu grad mare de filtrare. Pentru robinete sunt foarte bune filtrele de apa cu cartus filtrant din carbune granular activ, care elimina mirosul si gustul neplacut al apei.

Cum masinile de spalat rufe sunt cel mai afectate de apa cu depuneri, filtrul magnetic anticalcar sporeste eficienta masinilor de spalat, fiind ecologic si usor de instalat. Asadar, pe www.shop-einstal.ro aveti foarte multe lucruri de buna calitate pentru casa dvs. si pentru protejarea vietii familiei dvs. Trebuie doar sa petreceti putin timp consultand oferta si sigur veti gasi rapid ceea ce va trebuie la cel mai bun pret!

No comments:

Post a Comment