Fii barbat adevarat cu o curea de piele naturala de la GrandPrix Originals

In Antichitate barbatii si femeile o purtau pentru a fi feriti de vrajitorie, spirite rele. Mai tarziu, razboinicii o utilizau pe post de protectie pentru zona abdomenului. In epoca moderna, cureaua era folosita pentru a sustine pantalonul sau fusta pe trup.

Cu timpul, ajungand in zilele noastre, o curea piele e mai mult decat un accesoriu. Fiecarea curea piele completeaza perfect tinuta, este parte integranta din ea si nu poate fi separata de intreg. Clasice sau casual, curelele trebuie asortate cu hainele, cu un costum sau niste pantaloni de stofa, atat din punct de vedere cromatic, cat si din punctul de vedere al designului. La GradPrix Originals (http://www.grandprix-originals.ro/), magazin online de haine si accesorii din gama Drive & Lifestyle, anii '60-'70 revin in prezent prin articolele vestimentare cu un aer vintage pronuntat.

Din lista produselor premium disponibile in oferta cele mai interesante sunt cele din categoria curea piele. Astfel, puteti cumpara o curea din piele perforata, din piele naturala si cu o catarama de lux, din otel, venita direct din Italia. Robusta si finisata in cel mai mic detaliu, cureaua de piele perforata si cea simpla, neperforata au un design deosebit, modelul pe maro avand si un imprimeu in relief cu numele brandului care il vinde. Pentru cei care prefera o curea piele mai impunatoare, care sa se potriveasca caracterului si personalitatii dvs. puternice, GrandPrix Originals va pune la dispozitie cureaua de piele Dakota, cu o piele mai moale, litere – prinse cu capse - si catarama din otel de buna calitate, sunt lacuite pentru un aspect vizual mai altfel.

Daca pielea moale nu va place, atunci puteti alege o curea piele Petrol, a carei piele este rigida si catarama se incadreaza in curentul vintage. Indiferent de modelul ales, gasiti lungimi pentru toate tipurile de constitutie, livrarea se face in 2-4 zile, transportul este gratuit, iar returul e permis, dar in 10 zile de la primirea coletului.

No comments:

Post a Comment