Alege cadoul perfect din colectia de ceasuri Fossil originale

Un cadou inspirat poate fi usita catre inima iubitului sau iubitei sau spre un birou luxos, in fruntea unei companii respectate. Daca sunteti in cautarea celui mai bun si mai delicat ceas, atunci secundar.ro va poate ajuta imediat cu unele dintre cele mai ieftine si mai bune ceasuri Fossil originale. Mereu la moda, fara a avea un stil si un design pretentios, ceasurile brandului Fossil sunt exemplul perfect al unei imbinari fericite dintre functionalitate si stil, in ton cu un stil de viata caracterizat de dinamism si eleganta.

Confectionate din otel inoxidabil, Ceasuri Fossil orginale vandute de secundar.ro, cel mai bun magazin online care are in oferta ceasuri ieftine si de calitate superioara, au cadran cu apertura ori scheleton, afisaj analog sau analog combinat cu digital, curele din silicon sau piele, dar si din material textil ori plastic, pentru a fi cat mai usoar la mana. Bratara din otel inoxidabil sau ceramica, dar si geamul din cristal mineral scot in evidenta mecanismul Ceasuri Fossil originale bazat pe Quartz si tehnologie japoneza. Cele din gama Twist au doua mecanisme in interiorul carcasei, respectiv cel automatic, pentru secundar, si cel cu Quartz, care pune in miscare orarul si minutarul. Toate modelele prezentate pe secundar.ro, peste 60 la numar, au o rezistenta la apa intre 3 – 10 ATM, unele au si functii speciale, data, cronograf, zilele saptamanii sau chiar sunt multifunctionale. Geamul este din cristal mineral de calitate, care rezista la zgarieturi, forma cadranului poate fi rotunda sau patrata.

Fiecare produs comandat de pe secundar.ro primeste o garantie de 24 de luni, livrarea e foarte rapida, in 24-48 de ore de la confirmarea comenzilor, prin curier rapid. Daca valoarea comenzii depaseste 300 de RON, atunci livrarea este gratuita. Prin intermediul tabului Alerta pret, oricine isi poate fixa un pret dorit al produsului si in momentul in care va exista un pret mai mic acesta va fi anuntat via e-mail.

No comments:

Post a Comment