Calculeaza online rapid si sigur si gaseste cel mai bun pret pentru RCA

In Romania, daca incerci sa gasesti ceva mai ieftin risti sa cumperi ceva mai scump decat ti-ar putea permite buzunarul. Asa se intampla si cu politele RCA, obligatorii pentru toti soferii. Pentru ca sunt foarte multe firme care pot emite polite RCA, preturile difera de la cer la pamant in functie de oras si tipul firmei la care apelati. Inainte de a cumpara o polita, multi soferi se pun pe calculat si pe adunat pentru a vedea care e mai ieftina, care e mai usor de suportat.

Pe romasig.ro, site-ul ROMASIG Broker de Asigurari, aveti la dispozitie cel mai simplu si mai intuitiv calculator online RCA pentru un calcul asigurari usor si rapid. Nici trei minute nu veti petrece in fata calculatorului si veti gasi cele mai bune oferte de asigurare de pe piata. Marele avantaj al acestui instrument online pentru calcul asigurari este ca permite compararea ofertelor de la 12 companii de asigurare in acelasi timp, preturile fiind negociate in prealabil, bazele de date fiind actualizate in timp real de pe serverele partenere. Nu aveti de facut decat sa alegeti din listele disponibile in aplicatie daca polita se va emite pentru persoane fizice sau juridice, apoi datele de identificare, inclusiv CNP-ul, anul obtinerii permisului, datele de identificare ale acestuia, tipul si categoria autoturismului pentru care va fi emisa polita si alte detalii importante despre masina sau inmatriculare. La final, se alege oferta dorita din rezultatele afisate de calculatorul pentru calcul asigurari, apoi se face comanda propriu-zisa a politei.

Sumele platite pe polite pot fi sensibil mai mici daca responsabilitatea si experienta soferului sunt foarte bune, nu exista accidente la activ sau penalizari pentru diferite abateri. In Bucuresti si Craiova, polita ajunge la cumparator in 24 de ore, gratuit, iar in tara se mentine gratuit doar daca comanda depaseste 149 de RON. Doar acum puteti beneficia si de o reducere suplimentara de 5% din valoarea politei RCA incheiate la ROMASIG!

No comments:

Post a Comment