Cateva sfaturi pentru cele mai inspirate marturii de nunta

Nunta este in viata oricarui cuplu un eveniment cat se poate de important, mai ales ca semnificatia evenimentului si marimea sa depasesc cu mult orice petrecere intre prieteni. Inainte de toate aranjamentele si gandirea meniului sau gasirea celei mai bune sali, trebuie sa alegeti marturii nunta care sa va puna in valoare personalitatea si sa va avantajeze din punctul de vedere al mesajului transmis.


Ambii parteneri ar trebui sa se consulte inainte de a se hotari un model anume de marturii nunta, trebuie sa se gaseasca un concept unic si sa se ia in considerare ce fel de obiecte se vor tranforma in marturii, daca vor fi elegante, complexe sau mai simple. Bugetul alocat pentru marturii este si el foarte important pentru ca de el depinde si complexitatea lor, dar si modul in care ne sunt puse in practica ideile.

Rafinamentul si calitatea marturii nunta inseamna si mai multi bani scosi din buzunar, insa daca realizarea lor este impecabila, atunci se merita un ban in plus pentru satisfactie maxima. De obicei, marturiile se ofera invitatilor si au rolul de a spune un „Multumesc!” pentru ca au venit la nunta intr-o maniera original. Personalizarea lor le imprima si mai bine ideea de originalitate, acestea putand fi de la cutii cu bomboane, la bibelouri, goblenuri, vaze, poze, bratari.

Tematica nuntii trebuie sa se reflecte si in marturii, valoarea lor nu e prea importanta cata vreme gestul este unul facut din suflet. Ideea este ca fiecare marturie sa aduca zambetul pe fata celor care o primesc si sa fie cat mai inedita, originala, personalizata cu gust. Alegerea marturiilor de nunta trebuie sa tina cont si de stil, personalitate si mesajul care se doreste sa ajunga la invitati. Daca inca nu v-ati decis la un model anume, puteti cauta online marturii si cu siguranta veti gasi rapid unele care sa va contureze ideea dvs. de marturie de nunta.

No comments:

Post a Comment