De ce sa inchiriezi un Duster?

Dacia Duster este primul model 4x4 lansat de Dacia. Dupa cum producatorul si obisnuieste clientii de altfel, Dacia Duster nu se lasa mai prejos din a ramane cel mai ieftin model din seria lui. Acesta este un model care tinde sa fie de cele mai multe ori inchiriat de oamenii care isi doresc un off road din urmatoarele motive:

- este mult mai ieftin decat celelalte motive competitive
- in prima treapta atinge aproximativ 5,79 km pe ora la 1000 rpm, ceea ce o face sa fie fiabila pe drumurile accidentate sau noroaie, unde se poate pune in evidenta motorul de off road - imprumuta din platformele de la Nissan Qaskai
- design-ul lui este simplu, dar este placut ceea ce nu il face sa fie plictisitor
- poate fi schimbat de la tractiune integrala la tractiune pe 2 roti pentru a diminua consumul de carburant daca drumul este destul de fiabil si nu este nevoie de tractiune 4x4
- are un dispozitiv Nissan integrat pentru functia ,,Auto" care verifica aderneta drumului si in caz de pierdere de motricitate si sau aderenta precara, masina primeste o parte din cuplu in partea din spate.

Numele de Dacia Duster l-a purtat si modelul Aro 10 pe piata din Regatul Unit, de aceea acum si acest autovehicul poarta acelasi nume. De altfel, pentru genul de drumuri existente in Romania, masinile din gama Dacia sunt foarte potrivite datorita faptului ca sunt mai ridicate decat alte modele competitive. In plus de asta, Duster este cel mai inalt automobil din seriile Dacia.

Se poate gasi in variantele de motor de 1.5 si de 1.6, si ambele variante pot fi inchiriate de la firme care inchiriaza masini. Totodata exista si un model de Duster care nu este 4x4. Acesta se regaseste la un pret mai mic si se inchiriaza la un pret mai mic, dar nu este la fel de fiabil pe drumurile off road, avantajele acestia ramanand doar inaltimea si spatiul in mare parte.

Dacia Duster are un consum moderat, mult mai mic decat la alte masini off road, acesta fiind un detaliu la fel de important pentru cei care inchiriaza o masina precum e si pretul de inchiriere al autovehicului, deoarece exista mai multe costuri atunci cand inchiriezi un automobil, si astfel Dacia Duster ofera o alternativa ieftina atat din punct de vedere al pretului de inchiriere cat si al pretului carburantului. La inchirierea unui autovehicul Dacia Duster pentru o vacanta, in functie de numarul de zile inchiriate se poate negocia pretul inchirierii, acesta fiind stabilit pe zi, si scade direct proportional cu cresterea zilelor de inchiriere.

No comments:

Post a Comment