Sani mai mari si mai fermi? Asa ceva este posibil doar prin implante mamare

O femeie este frumoasa de la natura, arata bine si este atragatoare atata vreme cat se ingrijeste de ceea ce i-a dat „mama natura”. Multe dintre reprezentantele sexului frumos nu au primit insa de la natura chiar dimensiunile la care viseaza orice domnisoara, 90-60-90, asa ca in clinicile private de operatii estetice ajung din ce in ce mai multe femei care sunt in cautare unor specialisti care sa le „ajusteze” masurile existente la nivelul sanilor sau bustului, coapselor. Cele mai cautate sunt operatiile prin care se maresc sanii cu implante mamare sau proteze mamare.

Implantele mamare nu sunt doar pentru marirea sanilor, ci si pentru indreptarea unor asimetrii sau reconstructie mamara. Inainte de a fi utilizate pentru realizarea maririlor de sani, implantele mamare trebuie sa indeplineasca niste conditii standard. Sa fie stabile in lichidul interstitial, sa fie inerte chimic, neiritante, sa nu provoace alergii. Din punct de vedere al designului, aceste implante mamare au capsule externe trilaminare, pentru a rezista fortelor uriase exercitate asupra lor in timpul alergarilor sau miscarilor obisnuite de zi cu zi. Implanturile mamare pot avea silicon sau ser fiziologic, recomandate fiinde cele de silicon, pentru ca tin mai mult timp si sunt mai rezistente. Ele pot avea suprafata neteda, texturata, pot sa fie cu lumen, cu un singur diametru sau anamotice, adica cu un diametru vertical, unul orizontal si proiectie.

Cand se aleg implante mamare, cele mai bune ar fi cele cu forma anatomica, suprafata texturata si cu gel coeziv de silicon. Garantia oferita implanturilor mamare este de cel putin 10 ani, dar asta nu presupune o noua operatie pentru inlocuirea lor. Totusi, din cauza ca tesutul sanului se schimba pe masura ce femeia imbatraneste, o noua operatie poate fi necesara, dar asta hotaraste doar medicul. Operatia in urma careia se implanteaza protezele nu dureaza mai mult de trei ore, pacienta fiind mereu sub anestezie generala. Controalele de dupa operatie si consultatiile sunt incluse in pretul interventiei. Si cel mai important lucru, pacientele nu trebuie sa se teama de aparitia cancerului la nivelul sanilor dupa operatie - nu exista niciun studiu care sa lege cumva aparitia locala a cancerului de operatiile pentru implant mamar.

No comments:

Post a Comment