Servicii calitative pentru o tehnologie de durata

Este destul de greu in ziua de azi sa gasesti o firma buna cuc are sa colaborezi, deoarece concurenta seteaza multe obiective care in cele din din urma la dezastru calitativ. Totusi - daca stam sa ne gandim putin - concurenta - cel putin in lumea tehnologiei ar trebui sa seteze cu totul alte aspecte si anume: servicii superioare, rapiditatea in solutionarea problemelor, reduceri pentru clientii fideli si multe altele.

Cand vorbim de tehnologie, este cu atat mai grava treaba cu cat daca avem nevoie de un service laptop, multi cunosc baza dar putini stiu si amanunte despre cum se repara un laptop ca sa tina cat mai mult. De exemplu, o firma in care putem avea incredere este www.onlaptop.ro - firma care poate sa vina chiar la tine acasa si sa iti ridice obiectul stricat pentru ca apoi sa ti-l aduca reparat. Tot ce trebuie sa faci este sa iti lasi datele de contact pe site, cat si diagnosticul pe care tu l-ai dat obiectului defect, si nu in ultimul rand tipul obiectului, deci daca este laptop - trebuie specificat iar daca este calculator de birou, la fel. Serviciile pe care firma le ofera sunt multiple si ele se refera la: Service hardware adica se fac inlocuiri de componente defecte si testare support, Service software adica se fac instalari si configurari de programe free sau cu licenta la cerere, cosmetizare calculator – vi se curata pc-ul de praf si se inlocuieste pasta termoconductoare aflata pe procesor, optimizare calculator prin defragmentare, curatare registrii si optimizare secventa de boot pentru o pornire mai rapida, devirusare calculatorul, instalat AntiVirus si configurare pentru protectie maxima cat si upgrade calculator.

In cazul in care nu stii ce anume are laptopul tau, poti suna la un consultant al acestei firme care iti va adresa o serie de intrebari si va stabili alaturi de tine diagnosticul.

No comments:

Post a Comment