Cu o hota profesionala iti transformi bucataria intr-o camera de lucru cu o atmosfera primitoare

In bucatarie experienta fiecarei gospodine poate fi una de vis sau se poate transforma in cosmar daca nu are la indemana aparatele electronice si electrocasice necesare. Oferta de aparate electrocasnice utile in bucatarie e variata asa ca avem de unde alege, in functie de buget si de ceea ce ne dorim de la bucataria noastra. Primul si cel mai important aspect de respectat intr-o bucatarie este curatenia si atmosfera cat mai placuta, cu mirosuri imbietoare.

Un prim pas catre eliminarea mirosurilor neplacute de la prajeli sau de la cuptor, caldurii excesive este montarea unei hote. O hota profesionala va ofera avantajul eliminarii rapide a aerului cald si a aburilor aparuti in urma fierberii, eliminarea stropilor de grasime in exces si degajarea fumului de la prajeli. Hotele profesionale au structuri din inox, au finisaje satinate scotch-brite, asamblarea lor este facuta prin puncte de sudura cu arc electric, de unde si siguranta in utilizare. Marginile metalie intoarse si robinetele de evacuare permit evitarea unor accidente nedorite si un randament mai bun al hotei, condensul fiind colectat in canale perimetrale. Hotele sunt dotate cu filtre antigrasime, condensatoare si blocuri terminal de calitate, ventilatoare de extractie cu motoare puternice, cu mai multe trepte de viteza.

La capitolul accesorii, hotele au lampi fluorescenta sau becuri normale, variatoare de turatie pentru motoarele monofazice sau trifazice, dar si filtre retea din inox. Avantajele hotelor profesionale tin de capacitatea mare de eliminarea a fumului si mirosurilor, evacuarea rapida a aerului cald, temperatura placuta in bucatarie constanta. Pentru a cumpara o hota profesionala de calitate puteti consulta ofertele vivitrust.ro, magazinul online ce ofera o gama completa de produse pentru bucatarie.

Cu preturi fara concurenta si de o calitate deosebita, hotele de la vivitrust sunt poate cele mai bune de pe piata, pot fi folosite in bucatarii de restaurante sau hoteluri, dar si acasa, se livreaza rapid si se pot comanda telefonic sau online.

No comments:

Post a Comment