Locatia ideala pentru nunta

Fie ca v-ati imaginat nunta ideala intr-o sala de receptii a unui hotel, intr-un ballroom, intr-un bistro foarte la moda in oras sau la cort in aer liber… e bine de stiut ca exista argumente pro si contra pentru fiecare locatie. Nuntile in aer liber, pe o pajiste verde, intr-un cort luxos, alb, decorat dupa ultimele tendinte din moda, par a fi ultima fita in materie de petreceri. Sunt preferate pentru ca sunt luxoase, versatile, speciale, fresh, insa atentie la data nuntii si la prognoza meteo pentru ca o ploaie sau o furtuna va pot strica tot evenimentul. De asemenea, nu este de neglijat nici aspectul costului, care poate fi foarte ridicat in cazul unei astfel de petreceri.

Daca optati pentru unul dintre numeroasele restaurante Bucuresti, avantajul principal, mai ales daca alegeti un restaurant cu traditie si renume, este acela ca preparatele pe care le vor servi se vor ridica la nivelul asteptarilor. Costurile pentru inchiriere vor fi zero, pentru ca sala nu necesita inchiriere, nici mesele si nici scaunele, si uneori nici chiar husele si fetele de masa speciale pentru nunti. Puteti alege un restaurant din centrul Bucurestiului, insa la fel de bine puteti opta si pentru un restaurant Berceni, foarte renumit pentru serviciile sale. Locatiile mai indepartate de centru au avantajul ca pot fi mai putin solicitate si astfel sa gasiti mai repede o data libera. Alegerea unui restaurant ar trebui sa tina cont si de pretul meniului si de referintele pe care le aveti in ceea ce priveste stafful si calitatea serviciilor si nu este o regula ca acestea sa fie de top numai in centru.

Nunta intr-un ballroom din cele care sunt foarte populare astazi poate avea un dezavantaj major in lipsa bucatariei proprii, pentru ca foarte putine saloane de nunti din Bucuresti dispun de bucatarie, majoritatea folosind servicii de catering, ceea ce nu garanteaza o temperatura optima pentru mancare si uneori pot fi nesincronizari in servire. Decorul de lux in schimb este un avantaj pentru care multi dintre clienti se orienteaza catre astfel de locatii. Nunta in restaurantul unui hotel este extrem de potrivita atunci cand aveti foarte multi oaspeti din provincie sau chiar din afara tarii, carora le puteti rezolva in acest fel problema cazarii pe perioada evenimentului.

No comments:

Post a Comment