Metodele moderne de albire dinti au rezultate rapide si eficiente, pe termen lung

Dintii nostri trec printr-o serie de modificari structurale pe parcursul vietii noastre. Din cauza alimentatiei dezechilibrate, igienei dentare proaste si a amanarii vizitei la stomatolog dantura noastra poate avea de suferit. Unul dintre semnele clare si destul de neplacute care ne transmit ca dintii nostri nu sunt in cea mai buna „forma” este ingalbenirea lor. Motivele pentru care dintii se ingalbenesc sunt variate, de la fumat pana la tartrul depus si periajul superficial sau inexistent.

Din fericire, medicul stomatolog poate rezolva rapid aceasta problema prin procedee specifice de albire dinti profesionala. Un zambet sanatos si imaculat poate creste increderea in sine, starea de bine, ne ajuta sa relationam mai bine cu cei din jur, sa ne putem exprima emotiile mai bine, fara menajamente si retineri. La Clinica ORTO-IMPLANT EXPERT stomatologii au cele mai bune si mai moderne metode de tratament pentru albire dinti, noninvazive si nedureroase, schimbarea nuantelor danturii fiind vizibila imediat dupa interventie. Rezultatele interventiilor de albire se vad pe termen lung, sunt protejate coroanele sau gingia, puntile dentare, albirea dintilor se face doar dupa detartraj si periaj profesional pentru a avea eficienta maxima. In clinica amintita albirea dintilor se realizeaza cu lampa de albire, cu substante desensibilizante sau cu ajutorul fatetelor dentare. Fatetele dentare sunt din portelan sau compozit in strat subtire, se plaseaza pe suprafata exterioara a dintilor, pot reface dintii cu probleme si le schimba forma sau culoarea, pozitia.

Purtand astfel de fatete puteti sa aveti un zambet perfect, dinti mai bine aliniati si asta fara tratamente de lunga durata si interventii dureroase. In unele cazuri va fi necesara o minima slefuire a smaltului dentar pentru asigurarea unui suport permanent cat mai stabil. Procedura aplicata pentru albire dinti este aleasa in urma discutiei cu pacientul, medicul specialist va explica fiecare pas al interventiei astfel incat confortul pacientului sa fie maxim pe toata perioada aplicarii procedurilor.

No comments:

Post a Comment