Statiile beton cifa asigura o productie de beton la cele mai inalte standarde de calitate

In constructii unul dintre cele mai utilizate materiale este betonul. Rezistent si cu o flexibilitate mare la punerea in opera, betonul are o multime de aplicatii, este material de baza la constructia de locuinte sau cladiri rezidentiale, se livreaza de obicei in cantitati mari pe santiere si trebuie neaparat sa fie de cea mai buna calitate. Calitatea betonului depinde in mare masura de modul in care e produs. Cu noile statii beton cifa de la karpathia betonul rezultat, indiferent de tipul sau, va avea proprietati deosebite, va fi excelent pentru orice tip de constructie.

Statiile de beton CIFA se caracterizeaza prin productie ridicata, fiabilitate maxima si cele mai moderne procedee de productie puse in aplicare cu ajutorul unor mecanisme ce imbunatatesc dinamica operatiunilor de amestecare. Cei interesati pot cumpara statii beton cifa pentru producerea betonului preamestecat, cu o calitate constanta sub control, costuri reduse de intretinere si zona redusa pentru instalare, incarcarea agregatelor cu o singura rampa/transportor cu banda inclinata. Betonul prefabricat poate fi obtinut in statiile CIFAMOOVE, dotate cu malaxoare orizontale in doua axe, randament de obtinere beton de 1.5 pana la 2.00 metri cubi pe ciclu. Paletele elicoidale asigura o deplasare constanta a amestecului in interiorul malaxorului, pe axul de rotatie fiind montate si palete octogonale pentru un plus de calitate si siguranta la prelucrare.

Gama CIFA DRY/WET comercializata de karpathia contine instalatii de dozare stationare orizontale, este solutia ideala pentru productia medie de beton, ajungand sa poata livra pana la 100 metri cubi pe ora. De aceste instalatii din urma se pot folosi companiile care nu au nevoie doar de puncte de incarcare pre-amestec. Instalatiile comercializate de magazinul online karpathia pot avea si echipamente de desprafuire pentru a nu se genera praf in excess in timpul operatiunilor de productie. Oferta completa si informatii suplimentare despre statiile de beton, preturi le puteti obtine vizitand site-ul oficial karpathia.

No comments:

Post a Comment