Cum se poate face o promovare site online

In online se poate orice. Asta e premisa de la care pleaca orice proprietar sau administrator de site web care urmareste sa obtina si profit de pe urma sa. Modalitatile de promovare online sunt diverse si complexe, asa ca vom enumera doar cateva foarte simple care va pot aduce rezultate imediate. Incepe promovare site online prin a indexa siteul tau in toate motoarele de cautare importante, in directoare si liste de directoare cu utilitare foarte simple de tip Pinging, care trimit spre indexare siteul dorit in doar cateva secunde.

Daca promovare site online nu e suficienta cu Pinging, atunci poti apela la search engine marketing, adica sa platesti ca sa ai text care apare cand vizitatorii cauta anumite cuvinte cheie. De asemenea, poti sa promovezi siteul si oferind niste premii sau avantaje celor care subscriu la newsletter sau se inregistreaza pe site. Newsletterele trebuie treimise saptamanal si trebuie sa contina neaparat cele mai noi informatii si trucuri care privesc compania, insotite de linkuri catre siteul companiei. Tot pentru o promovare site online te poti folosi de oferirea de continut gratuit catre alte siteuri pe aceeasi nisa. Este o situatie win-win, ei au articole de calitate, noi, tu ai back linking de calitate. Foarte bine poti sa te folosesti de email marketing, pentru a promova afacerea si a trimite oferte, semnale catre publicul tinta, dar si de link exchange cu siteuri complementare, rugandu-i pe proprietari si administratori sa iti afiseze linkul pe siteul lor cu autoritate mai mare.

Afilierea web este o alta practica foarte buna pentru a creste traficul si a avea cat mai multe siteuri care „linkeaza” catre tine. Implicarea in discutii si includerea linkurilor catre site in semnaturi se dovedesc a fi metode revolutionare pentru promovare site online, la fel ca si chestionarele online si detectarea preferintelor lor in materie de continut bun de lecturat.

No comments:

Post a Comment