Imprima dormitorului tau un plus de eleganta cu paturi tapitate cu stofa sau piele ecologica

Ne petrecem cea mai mare parte din timpul nostru in el. Dormim, mancam, ne jucam cu micutii nostri si petrecem seri pasionale cu sotia sau prietena in compania lui. Patul este cel mai important corp de mobilier care exista intr-o casa si de care depinde atat sanatatea noastra, cat si starea de spirit. Moderne si clasice in acelasi timp, paturi tapitate sunt ideale pentru un somn linistitor si o pozitie fireasca a coloanei vertebrale.

Pentru ca fiecare om este diferit, paturi tapitate ar trebui sa fie facute de comanda, pentru a fi exact pe marimea camerei si a corespunde inaltimii individului. Un pat prea mic va deveni un adevarat chin in timpul somnului, iar unul prea mare va aglomera prea mult camera. Paturile tapitate pot fi din lemn sau metal, tapiteria poate avea diverse culori si modele-cele mai populare sunt paturile tapitate din pal melaminat, mai ieftine si usor de intretinut sau mutat. Alt avantaj al paturi tapitate de comanda este reprezentat si de siguranta pe care o ofera in caz ca micutul dvs. sau chiar dvs. cadeti pe el, socul cazaturii fiind amortizat de tapiterie. Mai mult, paturile tapitate si tapiteria bine aleasa pot sa spuna foarte multe si despre personalitatea dvs. si sa ii impresioneze pe cei care va viziteaza sau raman la dvs. peste noapte. Pe langa paturi tapitate, de la Arta Mobilei, magazin online de mobila la comanda la cele mai bune preturi, mai puteti comanda noptiere tapitate asortate din punct de vedere cromatic cu patul si somniere rabatabile pentru un plus de confort.

Paturile tapitate sunt foarte bune si pentru ca pot fi folosite ca spatii de depozitare a lucrurilor personale-lada patului este foarte mare, usor accesibila, fiind foarte rezistenta. Materialele folosite pentru tapitare sunt stofa si imitatia de piele, piele ecologica rezistenta si usor de intretinut, garantia este de doi ani, iar livrarea se face gratuit in Bucuresti si imprejurimi-tot gratuite sunt si deplasarile pentru masurare si masurarile.

No comments:

Post a Comment