Servicii de Marketing online si Creare Site

„La inceput a fost cuvantul. Apoi noi l-am optimizat pentru site-ul tau.”
DE CE OSEOM? PENTRU CA AFACEREA TA ARE NEVOIE DE UN SITE CA DE AER! FA-TI UN WEBSITE, daca nu ai unul! 60% din potentialii clienti vin din mediul online, ceea ce se traduce intr-o cifra direct proportionala la nivelul vanzarilor!

RIDICA-L IN MOTOARELE DE CAUTARE! Ai deja un site? E bine, dar nu e suficient. Cand cineva cauta pe Google „pantofi”, de exemplu, si cand site-ul tau asta vinde, atunci trebuie sa faci cumva ca site-ul sa apara printre primele afisate de Google.
Afacerea ta POATE CASTIGA 40-50% CLIENTI NOI ZILNIC daca ne lasi sa te ajutam sa ti-l promovam!

NU UITA: 60% dintre cumparaturile efectuate in Romania, online sau offline, au inceput cu o cautare pe Google. Acest procent se imparte intre sectorul IT, pachetele de vacanta, vanzarea de produse cosmetice, carti si produse pentru sanatate. Peste 9 milioane de romani au acces la internet, exista peste 7 milioane de conturi pe Facebook!

Nu stii sa faci toate astea profesionist sau poate nu ai timp? Infiintata in mai 2014, dar cu o echipa cu o experienta de peste 7 ani in marketing online, OSEOM te poate ajuta, oriunde ai fi in tara, sa-ti cresti cifra de afaceri, propunandu-ti servicii de marketing online complete. Transparenta, corectitudinea si profesionalismul sunt cuvintele de ordine pentru noi. Credinta noastra in calitate am dovedit-o in nenumate randuri fata de clientii nostri, care au revenit si ne-au recomandat de fiecare data mai departe.

OSEOM inseamna flexibilitate si creativitate. Totul la calitate maxima! Cu OSEOM, preturile se adapteaza la tine, nu invers! Poti opta pentru:
  • plata one-time pentru o analiza SEO cu recomandari teoretice, 
  • practici de urmat si optimizarile propriu-zise, de implementat pe site. 
  • Optimizare SEO si consultanta SEO lunara. 
  • pachet complet si complex de servicii SEO si promovare online. 

Cere un deviz de creare site si promovare online chiar acum si beneficiaza de o echipa profesionista care iti va ghida afacerea online pas cu pas!

No comments:

Post a Comment