Care cafea e mai buna? Cea la expresoare sau cea la filtru de cafea?

Cafeaua e foarte buna pentru oricine are de munca mult intr-o zi sau vrea sa se relaxeze dimineata si sa isi revina dupa o noapte alba. Sunt doua tipuri de a face cafea-la expresor si la filtrul de cafea. Mai buna, desigur, e cea la filtrul de cafea, pentru ca preparea e mai clasica, insa nici espresso-ul nu e de neglijat, pentru cine este obisnuit cu gustul si tipul de aroma pe care-l are.

Un espresso facut la expresoare este diferit de cafeaua de la filtru pentru ca granulele sunt mai fine si timpul de fierbere e mai mic. In cazul expresoare fierberea se face prin patrunderea apei in cafea cu presiune, spre deosebire de cafeaua la filtru care are timp de fierbere mult mai mari si presupune incalzirea apei in care e cafeau, asemanator ibricului. Cu expresoarele vandute de DCSH Outlet puteti face cea mai gustoasa cafea folosind doar 28 ml de apa si cafea fina, macinata, cafeaua rezultata fiind foarte neagra si cu densitatea mica, dar si mai putina crema decat la filtrele de cafea. Un espresso de calitate depinde mult de cat de fierbinte e apa, de ce presiune are si cat de fina e cafeaua macinata, cat de compacta este. Nu mai mult de 25 de secunde le la unor expresoare sa prepare cea mai buna cafea pe care ati baut-o vreodata.

La filtre, procesul de preparare a cafelei e un pic diferit, in sensul ca apa clototita este turnata peste cafeaua macinata, mult mai mare la granulatie decat in cazul celei pentru espresso. Pe de alta parte, intr-o ceasca de cafea facuta la filtru se gaseste mai multa cafeina decat intr-un espresso. Puteti avea si dvs. cel mai bun expresor de pe piata doar daca intrati acum pe DCSH Outlet site oficial si comandati unul dintre expresoarele din oferta. Veti beneficia de reduceri de pana la 70% la unele produse, garantie de un an, puteti sa preparati foarte multe tipuri de bauturi calde pe baza de cafea, sistemul de functionare al expresoarelor fiind foarte sigur pentru o cafea perfecta.

Multe modele de expresoare vandute de DCSH Outlet pot fi spalate in masina de spalat vase, au functii de oprire automata si intrare in stand-by atunci cand s-a terminat de preparat espresso-ul. Si pentru ca dvs. sa va vina mai usor sa cumparati unul dintre aceste produse DCSH Outlet a gandit un sistem unic de creditare, performant si sigur pentru dvs., numit DCSH Credius. Acest sistem va permite sa cumparati produse in rate, fara a avea nevoie de adeverinta de venit. Asa ca nu va ramane decat sa va pregatiti sa beti in fiecare dimineata cel mai bun espresso facut chiar la dvs. in bucatarie!

No comments:

Post a Comment