Mic ghid pentru a cumpara camere supraveghere perfecte pentru afacerea dvs.

Usor de instalat, foarte sigure, rezistente si bune pentru orice fel de incinta sau pentru exterior. Vorbim desigur despre camere supraveghere de la eye watch, firma cu experienta care comercializeaza cele mai noi modele si cele mai performante, speciale pentru interior, exterior sau ascunse.

Preturile mici si accesoriile tot mai multe, flexibilitatea lor si caracteristicile tehnice din ce in ce mai bune i-au determinat pe multi patroni si proprietari de case sa isi instaleze camere supraveghere pentru a-si tine departe de hoti si de alte pericole bunurile si familia, afacerea. Functionarea camerelor video de supraveghere este foarte simpla, ea fiind posibila gratie unor senzori si chipuri video care au posibilitatea sa redea cu o fidelitate uimitoare orice imagine captata.

Cand vreti sa alegeti camere supraveghere trebuie sa va orientati sa luati un model care are senzori mai mari, deoarece calitatea imaginilor capturate depinde direct proportional de marimea acestora. Camerele moderne de supraveghere pot sa se roteasca 360 de grade, au senzori infrarosii pentru a putea filma si noaptea, au sisteme de luminat integrate si filtre speciale pentru a putea suprinde si cele mai mici detalii din mediul filmat.

In plus la camere supraveghere de ultima generatie vandute si de eye watch exista si posibilitatea de a seta un zoom prestabilit sau de a mofidica zoom-ul in timp real, controlul camerelor facandu-se si de la distanta, prin intermediul telefonului mobil sau calculatorului. Rezolutiile difera asa ca trebuie sa fiti atenti in functie de zona de supravegheat ce fel de camere alegeti. Daca aveti zone mari care trebuie filmate sunt recomandate camerele care au posibilitatea de pan dreapta-stanga si o rezolutie hd pentru a suprinde foarte bine fiecare centimetru din campul vizual al camerei.

Cat priveste lentilele, cele mai bune sunt cele varifocale, obiectivul acestor camere putand fi ajustat, indiferent ca vorbim despre camere de supraveghere pentru interior sau pentru exterior.

No comments:

Post a Comment