Strungurile pentru metal, accesorii de nelipsit in scoli de meserii si ateliere profesionale

Ati pus pe picioare o afacere care presupune prelucrarea metalului si nu mai faceti fata efortului depus pentru a realiza cele mai bune piese de metal cu vechile dvs. utilaje? Va doriti calitate si un pret mai bun, astfel incat sa puteti pune si un ban deoparte? Atunci cu siguranta aveti nevoie de strunguri pentru metal care se gasesc peste tot in comert, usor de transportat dintr-un loc in altul si foarte simplu de utilizat. Efortul depus este net inferior decat cel din cazul vechilor utilaje din atelierul dvs., rezultatele obtinute sunt mai bune, piesele sunt prelucrate intr-un timp mai scurt si cu o precizie mai mare.

Strungurile pentru metal sunt precise, turatia se regleaza fara trepte, fiind intalnite atat in industrie, cat si in scoli de meserii sau in micile ateliere. Ceea ce caracterizeaza strunguri pentru metal sunt elementele de control si aranjarea lor ergonomica, usor de lucrat cu ele, turatiile se schimba rapid, fara prea mare efort, batiul este foarte rezistent si poate faca fata prelucrarii pentru perioade lungi de timp, fiind calit si rectificat. Multe dintre strunguri pentru metal au comutator selectare avans longitudinal automat, ghidajele sunt ajustabile, iar axul principal merge ireprosabil gratie rulmentilor conici. Vibratiile nu mai reprezinta o problema cu strunguri pentru metal pentru ca sunt diminuate de constructia compacta si de mici dimensiuni. Schimbatorul de viteze asigura mereu cea mai usoara schimbare a turatiei, deservirea masinilor facandu-se printr-un ax conducator pentru filetare. Din dotarile standard fac parte si butoanele de oprire la avarie si declansatorul de joasa tensiune, motorul cu convertor de frecventa, afisajul digital al vitezei. Strungurile pentru metal se folosesc mai ales pentru prelucrarea otelului, plasticului si materialelor neferoase, devenind un accesoriu de neinlocuit in industria mica si mijlocie din toata lumea.

In scoli, strungurile pentru metal sunt foarte bune pentru ca elevii pot invata deja inca de pe bancile scolii ce inseamna si cum se foloseste un strung pentru metal, iar cand vor ajunge in productie vor putea opera aceste masinarii fara a avea nevoie de indicatii.

No comments:

Post a Comment