O piscina curata se intretine cu roboti piscina de ultima generatie

Este visul oricarui om care a reusit sa-si faca o vila. Nu este greu de facut, dar e cam greu de intretinut. E bucuria ta si a copiilor vara, e o oaza unde te poti racori in zilele toride. Piscina, caci despre ea discutam, este printre cele mai apreciate si mai dorite “accesorii” pentru vile, pe care proprietarii au inceput sa le indrageasca la fel de mult cum o fac si cei din Occident. Montarea piscinelor si alimentarea lor cu apa reprezinta primele hopuri pe care trebuie sa le depaseasca cei care vor sa se rasfete.

Cand au trecut si acestea, nu le ramane decat sa se balaceasca in ele cat e ziua de lunga si sa se rasfete in cele mai toride zile, sfidand razele soarelui dogoritor. La un moment dat insa, piscinele se murdaresc, mai cad fel de fel de frunzulite si alte tipuri de impuritati pe fundul lor, astfel ca apa se poate contamina, copiii se pot imbolnavi, iar piscina se poate transforma intr-un loc de care toti membrii familiei se feresc. Pentru a scapa rapid de murdaria de pe fundul piscinei, foarte greu de curatat, Roboutique va pune la dispozitie nu mai putin de 37 modele de roboti pentru piscina, cu cea mai noua tehnologie de pe piata. Toti acesti mici roboti piscina de la Roboutique sunt usor de intretinut, sunt rezistenti, usor de curatat si utilizat.

Curatarea piscinei se face automat, prin suctiunea impuritatilor din apa si depozitarea lor in filtru special. Ei pot calcula si cea mai rapida ruta pentru a termina treaba cat mai repede, acest lucru fiind posibil cu ajutorul senzorilor speciali montati pe aparate. Consumul de energie pentru robotii de piscina nu-l depaseste pe cel al unui bec obisnuit, pot functiona separat de sistemul de filtrare al piscinelor, au si sisteme speciale de scanare pentru a curata efectiv intreaga piscina. Fundul si peretii piscinei raman perfect curati dupa utilizare, gratie unei tehnologii de ultima generatie care perie prin vibrare si inlatura eficient murdaria prin simpla frecare. Cablul de pana la 18 metri si duzele de suctiune ajustabile permit o curatare perfecta pe orice tip de placare, ciclul de functionare complet fiind de doua ore.

Unele modele vandute pe Roboutique.ro au chiar si aspiratie ciclonica pentru un ciclu de curatare intensiv - apa e curatata profund, eficient, cu utilizarea unui minim de resurse. In plus, sistemele de propulsie ii ajuta pe roboti sa curete si zonele greu accesibile.

No comments:

Post a Comment