Intrarea in locuinta sau in bloc este pusa la adapost de orice daca se monteaza videointerfoane

Odata cu descoperirea noilor tehnologii a inceput si revolutia in privinta modalitatilor de asigurare a intrarii in cladiri, blocuri, vile in diverse situatii mai putin placute. Interfonul clasic deja nu mai este chiar asa de eficient si de cautat, asa ca lumea isi indreapta privirile catre videointerfoane. Videointerfoanele restrictioneaza accesul atat din exterior, cat si din interior, se pot dezarma doar daca exista o cheie de intrare tip cartela sau daca se da drumul din interior, se evita prin montarea lor actele de furt sau de vandalism.

Accesul in orice cladire este instant si foarte usor, cartela cu cip special deschizand imediat usa, prin simpla apropriere de senzorul special amplasat in interiorul sistemului de afara. Spre deosebire de interfonul clasic, aceste videointerfoane ii permit celui din locuinta sau din apartament sa il si vada pe cel care suna si sa decida daca ii da sau nu drumul. In plus, se poate comunica usor cu cel care vrea sa aiba acces inauntru si se pot preveni astfel orice fel de tentative de intrare folosind diverse pretexte. Vidointerfoanele au si functii de supraveghere, astfel ca functia video poate fi actionata cum doreste proprietarul si nu neaparat atunci cand aparatul e apelat din exteriorul cladirii. Imaginile capturate se pot stoca la nevoie pe un card SD sau pe o memorie interna din interiorul interfonului si se pot folosi ca probe concludente in caz de proces sau de trimitere in judecata.

Atunci cand e nevoie de supraveghere permanenta pentru prinderea unui vecin nervos care tot sparge cauciurile sau arunca mizerii la intrarea in scara blocului aceste dispozitive sunt deosebit de bune si de eficiente, investitia in alte echipamente fiind zero. Intretinerea videointerfoanelor este simpla intrucat firmele care le monteaza asigura si service permanent, montajul se face de catre personajul autorizat si nu presupune lucrari complexe.

No comments:

Post a Comment