Tendinte englezesti in moda barbati 2016

Moda e un fenomen care se afla intr-o continua miscare, intr-o continua forfota, o cautare a unei identitati nedefinite si totusi asa de clare, in cautarea unor metode cat mai inspirate de a infrumuseta si valoriza corpul uman, masculin sau feminin.

Uneori, intr-un moment de nebunie si de creativitate dusa oarecum la extrem, creatorii de moda pot sa scoata la lumina reflectoarelor de pe catwalk cele mai interesante combinatii de culori, materiale, forme.

Putine popoare sunt asa pasionate de moda barbati sau femei ca francezii si englezii. Daca Franta e as in materie de tendinte in moda un pic mai potolite, in Marea Britanie gasim uneori exemple de creativitate si inventivitate pe care multi le asociaza cu un spirit aparte al britanicului boem.

In 2016, conform unor prezentari de moda care au avut loc nu demult, britanicii mizeaza pe trenchuri iconice, costume speciale gandite pentru moda barbati 2016, elemente neconventionale strecurate printre cele mai clasice forme, esarfe din casmir.

Costumele si trenchurile vor fi prezentate cu un design slim-fit, un pic mai altfel decat ne-am fi asteptat, inspirand in acelasi timp masculinitate si siguranta, finete si eleganta.

Britanicii vor recomanda pentru anul viitor lana englezeasca, fireste, si mohairul, bumbacul foarte fin si atent ales, dar si gabardina, un casmir premium si o matase cu sclipiri de diamant. In materie de materiale se observa si o imbinare a dantelei cu stilul sporty-chic, adica jogerrs si jachete nu prea groase cu niste croieli parca prea permisive.

La nivel cromatic 2016 va fi dominat de albastru navy, un maro si gri piatra, accentele predominante fiind de turcoaza sau rosu. Si daca tot vreti sa fiti la moda si sa aruncati o privire pe la designerii englezi nu ar fi bine sa ratati, domnilor, pantofii pictati manual si loafers, cravatele handmade sau camasile interesante care se muleaza perfect pe un corp bine facut.

No comments:

Post a Comment