Toboganul pentru copii, o modalitate perfecta de a dinamiza joaca micutului tau

Joaca in aer liber este esentiala pentru sanatatea copilului si pentru dezvoltarea lui normala. Cu cat timp sta in aer curat si face si cat mai multa miscare, cu atat va fi mai creativ si mai sanatos cand se va maturiza. In natura, in parcuri, posibilitatile de joaca sunt oarecum limitate, asa ca ar fi potrivit sa ii cumparati micutului un frumos tobogan pentru copii pentru zilele de vara in care cheful de joaca este mai mare ca de obicei.

Toboganele trebuie sa fie facute din materiale rezistente, sa fie vopsite corespunzator, sa nu aiba asperitati sau sisteme de imbinare la vedere, care sa raneasca copiii. Pentru ca orice copil se da pe tobogan de mai multe ori la rand, in timp apare uzura, asa ca toboganele ar fi bine sa aiba minim cinci ani garantie. In privinta modelelor pe care le puteti cumpara online sau offline, exista tobogane in spirala cu turn de lemn si drepte cu hinta. Unele au platforma de metal, altele drepte sunt atasate aceluiasi turn. Intretinerea toboganelor este simpla, se sterg sau se revopsesc la anumite perioade de timp, se pot repara in garantie si sunt insotite de instructiuni speciale de intretinere. Ele se pot instala fara ajutorul unui specialist, pot fi demontate si remontate in caz ca va mutati in alta parte, pot sa fie amplasate in orice loc din spatiul dat, intr-un colt.

E de preferat ca in partea inferioara sa amenajati o groapa cu nisip fin pentru ca micutii sa nu se raneasca cand ajung in apropierea terminarii pantei toboganului. De asemenea, daca observati deformari ale toboganului e bine sa chemati un specialist pentru a remedia problema sau sa-l schimbati pentru a nu risca nimic in privinta sigurantei copilului in timpul jocului. O alta regula pe care va trebui sa o respectati daca luati tobogane pentru copii este ca niciodata sa nu ii lasati nesupravegheati, oricat de sigura al parea structura lor.

No comments:

Post a Comment