Decoratiuni interioare de efect se obtin prin utilizarea unui mozaic de calitate

Vreti sa aduceti imbunatatiri designului baii dvs. e? Alegeti mozaicul pe care il puteti achizitiona si online, intr-o gama variata de culori si dimensiuni la preturi accesibile ca si in magazinele offline. Mozaicul este foarte simplu de montat, se intretine usor, rezista in timp la uzura, adaugand culoare, dinamis si profunzime spatiului interior. Este potrivit oricaui stil de amenajare pentru baie, aduce in camera unde este instalat si reflexii de lumina, fatete de culoare diverse si efecte diferite pentru toate gusturile si dorintele.

Spre deosebire de gresie, mozaicul este format din mici patrate colorate sau fragmente multiculore, din diferite materiale, colorate intr-o multime de culori. Un mozaic indicat pentru orice baie moderna este cel confectionat din ceramica, oferind un rezultat brut si natural. Daca nu sunteti adeptul ceramicii puteti cumpara mozaicul cu patratele din teracota, cu efect mat si traditional. La moda este si mozaicul din sticla, cu reflexii stralucitoare si inovatoare. Avantajul mozaicului din sticla tine de culorile pastelate sau aurii, acidulate sau pop, care creeaza un decor modern in fiecare baie, impunand un plus de rafinament. Pentru baile mai deosebite se poate alege mozaicul din piatra si din sticla, avand un amestec de materiale si de forme ce impun rafinament si modernitate. Stilul atemporal si indemodabil se obtine prin instalarea unui mozaic din marmura, aducand o nota de autenticitate si de lux oricarei bai.

Mozaicul merge pus foarte bine si pe pereti, pe sol, in spatiul dusului, pe langa cada, poate fi pus pe post de friza alaturi de gresie si faianta. Este recomandat pentru placari integrale, pentru a accentua anumite zone sau pentru a aduce o nota eleganta unui anumit colt sau spatiilor de mari dimensiuni.

No comments:

Post a Comment