Suferi de acnee? Incearca un tratament pentru acnee profesionist oferit de specialistii de la Clinica Hebra Dermatologie

Cea mai neplacuta afectiune care se manifesta la nivelul fetei si a intregului corp in unele cazuri este acneea. Acneea nu e altceva decat o inflamare a porilor in urma „infundarii lor” cu diverse secretii, sebum, la care se adauga o suprainfectare determinata de factorii externi. Afectiunea nu e grava deloc, insa poate avea efecte negative asupra vietii sociale si relationarii, intrucat ne strica aspectul fizic.

Responsabil de infundarea porilor pielii e sebumul secretat in exces, favorizand dezvoltarea bacteriilor. Apare imediat roseata, cosul respectiv se umfla, devine dizgratios, la un moment dat se sparge sau il spargem noi pentru a-l curata. Hormonii sunt cei care coordoneaza aparitia acneei, aceasta fiind observata in special la adolescenti, instabili hormonal, dar si la femei, care iarasi au probleme lunare hormonale. Daca vreti sa scapati rapid de cosuri printr-un tratament acnee simplu si eficient puteti apela cu incredere la Clinica Hebra Dermatologie. Tratamentul aplicat de specialistii clinicii consta in diminuarea cantitatilor de sebum secretat de piele si curatarea tuturor cosurilor, corectarea dezechilibrului hormonal. Tipul de interventie va fi hotarat in urma unei consultatii de evaluare, in urma careia se va stabili ce tratament pentru acnee e mai potrivit in functie de gradul de severitate al acneei, de sex si varsta, tipul de ten si alte criterii strict medicale. Tratamentele aplicate sunt pe baza de acizi naturali si substante ce determina formarea de colagen si hidratarea in profunzime a pielii.

In general, acneea se trateaza cu diverse creme si geluri, solutii cu antibiotice si antiseptice, derivati de vitamina A sau cu hidroxiacizi. Impreauna cu acest tip de tratament se vor utiliza si tratamente hormonale, care diminueaza efectul hormonilor androgeni asupra glandelor sebacee, dar si peelingurile chimice. Toate tratamentele realizate la clinica sunt nedureroase, pacientul poate sa isi reia activitatea normala imediat dupa interventie. Tratamentele contra acneei eficiente si cu rezultate vizibile sunt realizate de medici specialisti cu experienta vasta in domeniul dermatologiei si afectiunilor asociate.

No comments:

Post a Comment